IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Премиерата на Kia KV7 в Детройт

Един от интересните експонати в Детройт е концепцията на Kia KV7, MPV автомобил с врати „крило на чайка”.

Премиерата на Kia KV7 в Детройт
Според производителите, мисията на концепцията Kia KV7 е да промени схващането за конвенционалните MPV автомобили като практични и удобни, но скучни семейни превозни средства.
 
 
Южнокорейската фирма доказва, че семейният автомобил може да бъде не само практичен и с променлив дизайн на интериора, но също така и интересен, дори ексцентричен и предлагащ най-новите технологии в автомобилостроенето.
 
 
На пръв поглед дизайнът на автомобила не впечатлява, но след като се отворят вратите усещането се променя драматично.
 
 
Интериорът е подходящ дори за спортен суперавтомобил или луксозна лимузина, но дизайнерите от Kia са успели да го пригодят към кубовидния външен вид на KV7 без да дразни. Колата е с голяма широчина – 2030 мм, има удължени LED фарове и задни светлини, относително малки стъкла. Джантите са с размер 20 цола, гумите 225/45.
 
 
Интериорът на KV7 предлага няколко версии на разполагане на седалките, оборудването е модерно, като се поставя ударение върху системите за информация и забавление (т.нар. infotainment системи).
 
 
Wi-Fi достъп до интернет и няколко екрана също са налични в колата. Двигателят е познатия двулитров турбодизел, монтиран и в Kia Optima, комбиниран с автоматична трансмисия с 6 степени.
0 от 500