IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Hyundai представи официално Curb

Hyundai направи премиерата на компактния кросоувър Curb в Детройт.

Hyundai представи официално Curb
Както се казва в съобщението на фирмата до пресата, този автомобил „се е превърнал в изпитателна площадка” за нови технологии, създадени през последните години от корейската фирма.
 
 
Целта е автомобилът да привлече вниманието на младата публика. Размерите на компактния кросоувър са още по-малки от тези на Hyundai ix35. Дължината на Curb е 4170 мм, широчината е 1800, а височината е 1600 мм.
 
 
Концепцията е с лети джанти с размер 22 цола и гуми Michelin, има панорамен покрив, отварящ се само след докосване с ръка. В интериора има четири дисплея, за всеки от пътниците, които могат да работят с различна информация, независимо един от друг.
 
 
На челното стъкло пред водача излиза екран за навигацията. Всеки от пътниците може да влезе в интернет самостоятелно от другите с помощта на системата Blue Link. Тази система дава възможност на водача също така да следи за местоположението и състоянието на колата през своя мобилен телефон или компютър.
 
 
Кросоувърът Curb е с новия четирицилиндров бензинов двигател, със система за директно впръскване на горивото и технология stop&stsrt. Работният му обем е 1.6 литра, а мощността 175 к.с.
 
 
Според производителите в градски условия разходът на бензин не премишава 9.4 литра, докато извън града е в рамките на 7 литра на 100 км.
 
0 от 500