IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes C-Class Coupe

Първи официални снимки на заместника на CLK.

Mercedes C-Class Coupe

Първите изображения на купето C-Class се появиха в интернет пространството, за да подгреят официалното представяне на модела в Женева.

Както личи, автомобилът има аналогична предна част с вече показаните седан и камби версии, и напълно променена задна част.

От А-колонката назад всичко е решено в типичния стил на купетата с подчертаваща динамиката странична линия, която следва извивката за задния страничен прозорец. Разочароващо (поне според нас) е интегрирането на Б-колонка, която сме свикнали да виждаме при повечето купета, но не и при Mercedes.

В салона нещата са аналогични със гореспоменатите седан и комби модели, като главната разлика е отзад, където местата вместо три са станали две.

Двигателите под капака също са познати от останалите две версии на C-Class, но при купето се очаква и гореща Black Series версия с 5.5-литров V8 двигател с принудително пълнене, 571 к.с. и 900 Нм.

Основните конкуренти на C-Class Coupe са BMW 3-Series Coupe и Audi А5.

0 от 500