IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

И Honda представи евтин седан в Китай

Бързо растящият пазар на автомобили в Китай кара производителите да се съобразяват с него.

И Honda представи евтин седан в Китай
На автомобилният салон в Гуангджоу и Honda представя нов компактен и евтин седан. За разлика от Sunny, седанът на Nissan обаче, този на Honda e разработен само за пазара Китай.
 
 
Автомобилът е наречен S1 и ще се продава с новата марка Li Nian, която е подразделение на китайския клон на Honda, едно смесено предприятие, собственост на Honda и Guangzhou Automobile Group.
 
Li Nian S1 е създаден на базата на концепцията Honda Everus, показана за първи път през април тази година. За съжаление дизайнът на серийния модел е доста по-обикновен и не впечатляващ в сравнение с концепцията.
 
 
Макар от Honda да не съобщават технически подробности за автомобила, вече е известно, че S1 използва платформата на предишното поколение на Honda City (Fit / Jazz версия седан). Според представителите на Honda, S1 е насочена към младите потребители, които избират своя първи автомобил.
 
 
Li Nian S1 ще се продава от пролетта на следващата година, като първоначално ще може да се избира между два бензинови двигателя с обем 1.3 и 1.5 литра.
0 от 500
  • #3
    10 rate up comment 0 rate down comment
    стинг ( преди 13 години )
    *** са коментарите ви..
  • #2
    1 rate up comment 6 rate down comment
    IT ( преди 13 години )
    Аааабсолютно си прав !!!! :)) Апропо тъпият седан на Хонда наистина си е *** ноо поне не е с марката на хонда и колкото и да е *** не е уродливо грозен като новия Нисан Съни от съседната статия :)Как може да го кръстят Съни и да развалиат добрият имидж на модела :))
  • #1
    4 rate up comment 5 rate down comment
    vel_co ( преди 13 години )
    Ето така се продава *** седан на *** пазар. Само в Китай и само като ЛиНиан или с каквато там глупост го нарекат. Браво на Хонда. А Нисан де си продават шедьовъра на "световните(най-вероятно според аутомедиа)пазари".