IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

И Honda със сервизна акция

В най-скоро време японската фирма ще извика в сервизите си в САЩ моделите Honda Odyssey и Acura RL.

И Honda със сервизна акция
Проблемът е във възможността за теч на спирачна течност, съобщават от официалното представителство на Honda.
 
Интересно е, че точно същият проблем стана причина за обявеното вчера привикване в сервизите на 1.5 милиона тойоти. Става въпрос за 11 модела, произведени от май 2002 до март 2006. Стана ясно и това, че в някои модели на Toyota и Lexus са открити проблеми и с бензиновите помпи.
 
 
Проблемите със спирачната течност засягат споменатите модели на Acura и Honda произведени от 2005 до 2007 година, но от Honda не уточняват колко автомобили са застрашени от този дефект.
 
От агенция Bloomberg съобщават, че Honda може да извика в сервизите и около 4 000 коли от модела Legend, продадени в Япония, заради същия проблем.
 
0 от 500
  • #6
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Софиянец ( преди 13 години )
    Изключително трудно ми е да повярвам на тази толкова агресивна,погрешно насочена ,конглокентна и поръчкова информация...Имам достатъчен опит с автомобилите Хонда,за да смятам,че те биха били една от последните японски производители/пък и не само/които биха допуснали и обявили подобен дефект.В такива като Тойота,Нисан,Субару и Мицубиши е далеч по-приемливода има проблемности с високото им ниво на нови технологии.Със своята изчизтеност и семплост,Хонда винаги е била встрани от такива "симптоми"
  • #5
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Дебелия ( преди 13 години )
    Повече ми бие на реклама. Някой го е грижза 8-годишна кола, когато няма много работа.В БГ също се опитват да привлекат коли в оторизираните сервизи с разни сезонни акции, за проверка на спирачки, за проверка на антифриз и тн. Не знам колко хора се отзовават в БГ. Ако впрегнат и "независимите" медии с една таква акция, серизизите ще се напълнят с работа. Никой не го е*е за една кола с изтекла гаранция.
  • #4
    7 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    Анонимен, явно ти е малко мозъка, щом не може да схванеш, че тия дефекти се появяват след доста години каране. Вместо да се радваш, че хората мислят за 10 годишната ти ***, си тръгнал да плюеш съфорумците. У лево!
  • #3
    5 rate up comment 2 rate down comment
    LEXUS ( преди 13 години )
    Да, къде по-престижно е да изтегляш дефектни нови коли:http://***.miamiherald.com/2010/10/12/1869396/recall-alert-2010-2011-mercedes.htmlhttp://***.telegraph.co.uk/motoring/news/8058241/Mercedes-recalls-22000-British-cars-over-steering-problems.html
  • #2
    5 rate up comment 22 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    И Хонда и Тойота са се сетили обаче, автомобили от 2002 нататък...хората отдавна са ги карали, продали и вече са на 2nd hand пазара, а те сега установяват проблем! Вчета Койота някакви коли от 2004-2005...и разни *** им се радваха че видиш ли ти казват. Ти досега да си се утрепал 10 пъти..
  • #1
    9 rate up comment 3 rate down comment
    Slav78 ( преди 13 години )
    То както върви да вземат всички автомобилни компании да си приберат кочините.