IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Пакет Exclusive Edition за VW Eos

В началото на месеца Volkswagen представи преминалия през фейслифт Eos Coupe-Convertible.

Пакет Exclusive Edition за VW Eos
В Европа модернизираният модел 2011 на Eos вече може да се поръчва, а сега от Volkswagen предлагат и Exclusive Edition package към него.
 
 
Луксозният пакет се предлага с всички версии на купе/кабриолета – от двулитровия TDI с мощност 140 к.с. до двулитровия TSI с мощност 210 к.с.
 
 
Пакетът Exclusive включва редица луксозни промени, като спортни седалки от двуцветна кожа и декоративни елементи от алуминий.
 
 
В интериора е добавен нов спортен волан, кожени лостове за скоростната кутия и ръчната спирачка, лакирани в черно елементи по централната конзола и нови вътрешни панели на вратите.
 
 
Всеки от моделите на Eos с пакет Exclusive е стандартно с лети джанти с размер 18 цола (избор между два варианта) и спортно окачване.
 
 
Обявената цена в Германия започва от 35 275 евро.
 
0 от 500
  • #8
    2 rate up comment 1 rate down comment
    До Анонимен ( преди 13 години )
    Само се заяждаш ученико,защо?Що не си учиш уроците?Ще береш ядове с тия слаби оценки,май.....
  • #7
    5 rate up comment 0 rate down comment
    sinbad0 ( преди 13 години )
    Кола без екстри е като жена без цици....
  • #6
    5 rate up comment 3 rate down comment
    Иван ( преди 13 години )
    Предпочитам базово А5 с 200 коня от колкото този Еос :)
  • #5
    8 rate up comment 1 rate down comment
    123 ( преди 13 години )
    Безпорно е така! това е базова цена за А5. Но в татията изричносе казва че и за Еос-а цената е базова. Моторезацията му също няма да е различна. Сгурно ще има разлика в цената, но класа автомобили е раз;ичен, Сега зацепих 4е ако правим адекватно сравнеие , трябва да вземемцената на А3 кабрио която си е база Голф, който пък е база за Еос! И така цената на А3 започва от 53 000лв. а най-скъпия вариант е 62 000лв по листа в България
  • #4
    6 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    Чесен ли си или си честен? Ела да те почеша, чесен ***.
  • #3
    7 rate up comment 3 rate down comment
    sinbad0 ( преди 13 години )
    Много си е добре колата.в този вид А5 под 100 000лв. нема как да вземеш.Много добре съм запознат с това,така че А5 база ако я видиш как изглежда отвън и отвътре ще се разочароваш.Най съществената разлика между премиум и обикновен производител е именно оформлението на интериора,а Ауди започва доста постно и стига до големи екстри които са доста солени.Така изглеждащо Ауди под 100 000лв. само на снимка,при това с 4 цилиндров мотор и под 200кс.
  • #2
    15 rate up comment 4 rate down comment
    123 ( преди 13 години )
    определено нее лошо , но с цена от 70 000 лв нагоре... не съм сигурен, че някой разумно мислещ човек ще посегне към него !И това е базова цена... Чесно казно мисля че А5 има подобна базова цена.След кратка справка с ценоата листа съм сигурен даже :) А5 Кабрио - цена 70 841 лв.
  • #1
    14 rate up comment 5 rate down comment
    Иван ( преди 13 години )
    Не е лоши вагенчето. Направо ми харесва. Вътре е добро.От вън има какво да се желане, но не е лошо в никой случай.