IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Aston Martin модернизира и DBS

Aston Martin започна тестове на модернизирания си модел DBS.

Aston Martin модернизира и DBS
Очаква се неговата световна премиера да бъде през януари на автомобилния салон в Детройт. Снимките на автомобила са направени близо до Нюрбургринг и са публикувани в изданието Motorauthority.
 
 
Макар и с тежка маскировка, от снимките личи, че суперавтомобилът на Aston Martin е със сравнително малки промени във външния си вид. Вижда се нова предна броня, нови са и фаровете, които вече имат диодна секция и са в стила на модела Rapide.
 
 
Вижда се и нов по-голям заден спойлер, който ще подсигури по-голямо прилепване на колата към пътя при високи скорости. Все още не е ясно дали ще има промени по техническата част на Aston Martin DBS.
 
 
Сега актуалната версия на суперавтомобила е с бензинов двигател с 12 цилиндъра и мощност 510 к.с. Той се комбинира с механична скоростна кутия с 6 степени или с автоматична трансмисия Touchtronic с възможност за ръчно превключване на скоростите. В тази комбинация, DBS може да ускори от място до 100 км/час за 4.3 секунди. Максималната му скорост е 307 км/час.
 
 
Да напомним, че преди 3-4 месеца британският производител представи обновената версия на модела DB9, на чиято база е произведен и суперавтомобила DBS. Промените при DB9 бяха малки – нова предна броня с нови отвори за въздух, нови фарове, нова радиаторна решетка и променени задни светлини.
0 от 500