IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi за първи път на SEMA

До сега марката не беше участник на тунинговото изложение.

Audi за първи път на SEMA

Тази година в Лас Вегас немската марка за първи път ще разполага със собствен щанд. На тунинговото изложение ще бъдат представени шест возила с марка Audi, сред които TTS Pikes Peak и тунигованият от STaSIS Engineering R8 Spyder.

"Нека да кажем, че ще представим няколко автомобила, които категорично няма да разочароват уникалната публика на SEMA", заяви David Tait, ръководител следпродажбено обслужване в американското подразделение на Audi.

Audi TTS Pikes Peak е концептуална машина създадена с помощта на Електронната изследователска лаборатория на Volkswagen, Станфордския университет и фирмата Sun Microsystems. Возилото не се нуждае от пилот и ще участва в рали състезанието Pikes Peak в Колорадо, САЩ. На борда на TTS Pikes Peak са интегрирани множество системи, чрез които безпилотната кола може да се движи напълно безпасно със скоростта и стила на автомобилите управлявани от професионални рали състезатели.

За тунигованият от STaSIS Engineering R8 Spyder не се знае много. От компанията разкриха единствено, че возилото ще разполага с увеличена до 710 к.с. мощност, доставена от доработен 5.2-литров V10 TFSI агрегат.

Очаквайте повече информация на 2 ноември, когато тунинговото изложение SEMA отваря врати.

0 от 500