IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Наближава премиерата на новото поколение на Audi A6.

Това са най-новите шпионски снимки, които показват автомобила почти без маскировка.

Наближава премиерата на новото поколение на Audi A6.
От снимките личи, че новият A6 ще бъде с различни и по-ъгловати фарове. Колата ще бъде с LED светлини за първи път, като цяло дизайнът на каросерията е еволюционно подобрение на сегашния модел, но е взел и нещо от стила на концепцията e-tron.
 
 
Не се заблуждавайте от обърнатата трапецовидна решетка на заснетия прототип, при серийната версия всичко ще си е на мястото и решетката ще бъде агресивното лица на колата с диамантена форма. Профилът на автомобила показва колко дълъг ще бъде той, а в задната част A6 е подобен на най-новите концепции на Audi.
 
 
Можем да кажем, че дизайнът на новата „шестица” няма да е най-впечатляващото нещо в нея. Колата ще бъде на най-новата модулна платформа MLB, на която са и A4, A5 и Q5 във стоманената й версия и A8 в алуминиева. При A7 и A6, шасито е от 20% алуминий и 80% стомана, за да се намали теглото на колата и в същото време да не повишава много цената.
 
Производителите казват, че новата платформа е предпоставка това да бъде най-добре управляемото Audi A6 на всички времена. Двигателите ще включват двулитровите бензинов и дизелов двигател, шестцилиндровите бензинови 2.8 FSI и 3.0 TFSI и две версии на 3.0 TDI. Всички те ще се комбинират с технологията Stop/start, както и предаване Quattro. Ще има избор между механична скоростна кутия с 6 степени, автоматична трансмисия S Tronic със седем степени и автоматична скоростна кутия с осем степени.
 
 
По-късно ще се появи и версия комби (Avant), както и „гореща” версия S6, която ще бъде с новия V8 с обем 4.0 литра. Официалната премиера на новия Audi A6 се очаква през март следващата година в Женева.
0 от 500
  • #28
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Здравко Желязков ( преди 13 години )
    Гадни баровци, които карате коли за над 100 бона. Да ви предупредя, че скъпите ви коли не ви дават предимство на пътя и не ви правят по-добри шофьори. Карайте като нормални хора и не свирете и не святкайте със силните си фарове, защото рано или късно ще попаднете на броните на моя 30-годишен звяр и тогава лъскавите ви возила ще станат на скрап!
  • #27
    0 rate up comment 0 rate down comment
    BGRS ( преди 13 години )
    И да продължа долния си пост... Лично аз много трудно свиквам с новите линии на Форд. Изключение може би прави само Фиеста, която харесах от пръв поглед, за разлика от почти всички останали модели на Форд. Е, Куга също бе номер едно за мен от пръв поглед, но Форд реално нямаха предходен модел, като изключим някои изцепки преди това, участвали дор в "Джурасик парк"
  • #26
    0 rate up comment 0 rate down comment
    BGRS ( преди 13 години )
    Виждам, че всички постове до един, са против Ауди или дизайнът му. Егати :) Изведнъж се оказа, че аз, привърженикът на Форд, съм единственият защитник на Ауди! Пичове, замислете се, защо мразите Ауди или защо не харесзвате сегашната линия на концерна! За мен Ауди е отлична кола, както и БМВ, Мерцедес, Фолксваген, че дори и Тойота. Ама излагате се! Айде, на ония, дето са нямали досег с Ауди им е простено. Но вие, които карате тая кола, защо искате нещо различно?
  • #25
    0 rate up comment 1 rate down comment
    BGRS ( преди 13 години )
    Добре де, аз виждам "трапецовидна" решетка, а не 'обърната трапецовидна" решетка. Както и да е. На мен лично Ауди ми харесват. Явно съм от тия "***"( както каза един анонимен колега по-долу), дето биха се замислили какво да изберат - Ауди, БМВ или Мерцедес. Аз обаче бих обърнал въпроса така - *** са тия, дето са коне с капаци. Лично за колегата по-долу - да, тъпакът си ти, защото не виждаш на повече от метър пред носа си.
  • #24
    0 rate up comment 0 rate down comment
    ogog ( преди 13 години )
    ми чи то кат старото
  • #23
    80 rate up comment 1 rate down comment
    време разделно.... ( преди 13 години )
    Това момче,този ученик пак ми е праснал 46 плюса....явно е слаб ученик и родителите го стягат,защото ги чака да заспят и винаги късно вечерта се включва.изнервен и озлобен се чуди какво да прави тук,това дете....Но ние не сме деца,така,че ще си беседваме и нека всички да сме здрави и да пишем тук.Всяко мнение е важно за всеки,защото всички сме единствени и неповторими шедьоври на природата.Лека вечер колеги и спокойна нощ.А децата ще порастнат.....,нека да са живи и здрави.
  • #22
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    Фен съм на Audi.Увайавам BMW и Mercedes,но казано честно напоследък Audi мног се излагат.Еднообразни модели.
  • #21
    3 rate up comment 3 rate down comment
    еее ( преди 13 години )
    предлагав на тия от ауди щом като могат да броят от 1 - 8 до продължат и с 9 и така докъдето могат броят а и после да включат азбуката че само с AQR не е достатъчно! абе и китайската азбука да включат в моделите си пак ще са си след мерцедес и бмв това е положението!
  • #20
    2 rate up comment 2 rate down comment
    eee ( преди 13 години )
    само мерцедес! кви са тия аудита бе наближавало новото поколение, като гледам отново и само във фаровете и стоповете ще има фейслифт! доста има да гонят ауди мерцедес ама няма да ги стигнат колкото и да се напъват
  • #19
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Обективен ( преди 13 години )
    А това ще е А4 - среден вариант, след като вече имаме голямото А4 - А8.Но от друга страна самото А4 си е хубава кола...