IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Dodge обнови минивана Journey

От Dodge разпространиха официална информация за моделнизирания миниван Journey.

Dodge обнови минивана Journey
Автомобилът е с изцяло нов интериор и с някои промени в дизайна на каросерията. Нова е предната броня, както и решетката на радиатора. Нови са и задните светлини, които вече са диодни.
 
 
Модернизираният Journey вече ще се предлага и с няколко нови цвята за каросерията и интериора. В интериора най-голямата промяна е при таблото с голям цветен екран за бордовия компютър. Нов е и волана с бутони за управление на аудиосистемата и cruise control.
 
 
Централната колона също е нова, със сензорен екран за модернизираната мултимедийна система Uconnect и нов блок за управление на климатика. Нови са седалките и като цяло материалите използвани в интериора.
 
 
На американския пазар обновеният Dodge Journey ще се предлага с бензинов двигател Pentastar с 6 цилиндъра и работен обем 3.6 литра, с мощност 283 к.с. Той се комбинира с автоматична трансмисия с 6 степени. В Dodge са променили и настройките на окачването и на кормилната система. Подобрена е и изолацията на купето от шум.
 
 
Производството на Dodge Journey ще става в завода на концерна Chrysler в Мексико. Продажбите в САЩ на обновения автомобил ще започнат от края на тази година, като ще се предлагат две версия – с пет и със седем места.
0 от 500