IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ексклузивна серия от Camaro Convertible се разпродаде мигновено

Първата партида от 100 ексклузивни кабриолети Chevrolet Camaro, бяха разпродадени за 3 минути.

Ексклузивна серия от Camaro Convertible се разпродаде мигновено
Ексклузивната серия от 100 кабриолета Camaro е включена в Коледния каталог на фирмата Neiman Marcus за луксозни подаръци. След като беше обявено началото за приемане на заявки за предлаганите в каталога стоки, кабриолетите (всеки от които струва по 75 000 долара), намериха своите собственици за 180 секунди.
 
 
Това стана въпреки високата цена, която е повече от два пъти над тази на стандартния модел, който ще струва 30 000 долара (за версия с двигател V6). Ексклузивните кабриолети Camaro Neiman Marcus Edition са в наситен цвят бордо и имат уникален кожен салон. Двигателят е V8 с обем 6.2 литра и мощност 426 к.с., който е познат от купето Camaro SS. Кабриото има и лети джанти с голям размер и уникален дизайн.
 
Купувачите на тези първи 100 кабриолета имаха възможност да избират трансмисия – механична или автоматична, и двете с по 6 степени.
 
Освен със споменатия двигател V8, стандартния открит Camaro ще се предлага и с двигател V6 с обем 3.6 литра и мощност 312 к.с.
 
0 от 500