IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първи снимки от интериора на обновената C-Class

Това са шпионски снимки от версия комби на преминаващият през фейслифт Mercedes-Benz C-Class.

Първи снимки от интериора на обновената C-Class
Интересното е, че е хванат и интериора на модел 2011, който е с табло имащо нов дизайн. Новото табло ще бъде общо за всички модели от семейство C-Class – за седана, комбито и купето.
 
 
След фейслифт обновеният C-Class ще има доста от стиловите особености на по-големите E- и S-Class модели. Заснетият прототип показва новия дизайн на инструменталния панел.
 
 
Той е станал по-голям и вече включва нов дисплей над нова централна конзола с променени отвори за въздух и контролни бутони.
 
 
Сравнително леката маскировка на каросерията показва, че промени ще има по предната и задна брони, леки промени се виждат и в дизайна на фаровете и задните светлини, а също капакът на двигателя и радиаторната решетка са с по-различни контури.
 
 
 
Все още няма подробности за промените в техническата част на модернизирания C-Class. Със сигурност обаче, можем да очакваме по-ниски вредни емисии от СО2 и по-нисък среден разход на гориво.
 
 
Преминалите през фейслифт автомобили от C-Class – седан, комби и купе, ще се появят заедно на пазара, като се очаква продажбите им да започнат в Европа от пролетта на следващата година.
0 от 500