IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Hyundai подготвя новини

Hyundai ще пусне ново купе и няколко нови версии на познати модели в близко време.

Hyundai подготвя новини
След около 10-12 месеца ще се появи новото купе на южнокорейската марка, което е създадено на базата на редица концепции, показани от Hyundai през последните години.
 
 
Най-интересното при него са асиметричните врати, дизайн който засега е уникален в този клас. Нещо такова сме виждали при Mini Clubman, една врата от ляво и две от дясно. Или обратното. Ще зависи от купувача от коя страна иска да има две и от коя да има една врата. Или ако желае може да има кола с четири стандартно разположени врати. Но няма да бъде възможно да се поръча версия само с две врати. Според данните на Hyundai купето ще има 4 пълноценни места.
 
 
Преди да се появи купето към края на следващата година, в дилърските центрове на Hyundai ще са се появили няколко други новини. Първата от тях ще бъде модернизирания миниавтомобил i10, който беше показан в началото на месеца в Париж. Продажбите му в Европа ще започнат от началото на следващата година.
 
По същото време  Hyundai ще започне да предлага и версията с ниски вредни емисии Blue Drive на i10, i20, i30 хечбек и комби. Всички те ще предлагат вредни емисии от CO2 по-ниски от 100 г/км.
0 от 500