IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Dodge Charger отвътре

Показаха интериора на новия Charger.

Dodge Charger отвътре
След като преди няколко дни от Dodge показаха външните форми на новия Charger дойде ред да се запознаем и с новия интериор на колата.

Подобно на екстериора, интериорът също се е сдобил с нов модернизиран вид. За съжаление снимката е само една, но за сметка на това е официална и ни дава добър поглед на обновения салон на американския седан.

На снимката личи новия волан, оборудван с новото лого на марката. Корите на вратите и таблото също изглеждат променени, а централната конзола се отличава с по-изчистен и модерен вид.

Според предишната информация, на борда на возилото ще присъстват технологии като адаптиращ се cruise control, система за следене на „мъртвата зона” на видимост на водача и камера за наблюдаване пространството зад автомобила.

Под капака на модификацията SE ще бъде интегриран 3.6-литров V6 двигател, а при по-силната R/T версия - 5.6-литров V8 HEMI със система за пестене на гориво. Като опция ще се предлага и задвижване към четирите колела.

Продажбите на новият Dodge Charger трябва да стартират до края на тази година, така че очаквайте съвсем скоро нова подробна информация и снимки.

Още за Dodge Charger 2011.
0 от 500