IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Подходящ подарък за 100 годишнината

Холандецът Йос Янсен е навършил 100 години преди няколко дни.

Подходящ подарък за 100 годишнината
По този повод решил да си направи подарък, който стана причина Янсен да се превърне в медийна звезда. Сто годишният старец си купил нов автомобил. 



Преди това обаче, Йос Янсен е преминал поредната медицинска комисия, която му разрешила да продължи срока на свидетелството си за управление на лек автомобил с още 5 години.

След като получил разрешението, пенсионерът се отправил директно към дилърския център на Hyundai, където предизвикал фурор сред служителите.

За Янсен обаче, събитието е част от ежедневието му. Той казва, че управлява автомобил всеки ден и затова е сменил остарялата си кола с нова. На година изминава около 7 000 км., като досега няма никакви нарушения или инциденти на пътя.
0 от 500
  • #19
    15 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    Селянино, я тихо там защото ако караше нова кола щеше да знаеш че няма нищо по-хубаво от новото... 20 годишния мерцедес се е разпаднал от ръжда и му висиш под него ежедневно, докато на тоя хюндай освен да му сменяш маслото и да сипваш бензин друго не правиш!
  • #18
    15 rate up comment 2 rate down comment
    Triforce ( преди 13 години )
    Направо взех да се чудя каква кола караш? Ягуар най-висок клас или Бентли? :)
  • #17
    15 rate up comment 2 rate down comment
    Някой ( преди 13 години )
    Не знам за дядката, но пък и МБ на 20 години (а и на 20 минути) и хюндай не струват.
  • #16
    16 rate up comment 1 rate down comment
    Някой ( преди 13 години )
    Хех, моята кола е на 11,000 км, последно поколение, марката няма значение, но не е нито МБ, нито хюндай, нито ФВ - със сигурност обаче е много повече кола от всички гореизброени.
  • #15
    18 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    Дядката си е реалист. Купил си е чисто нов Хюндай . За какво му е Мерцедес , излишни пари хвърлени на вятъра за подпомагане на немската икономика. Само България остана страна в която на *** им текат лигите по немските дайрета , все едно ние сме част от Германия и патриотично подпомагаме икономиката на Германия като изкупуваме старите им бараки за бастословни цени. Щом има простаци които да ги купуват ще има и тарикати които ще правят добри пари от тези брантии.
  • #14
    15 rate up comment 4 rate down comment
    guns3 ( преди 13 години )
    Едно е СИГУРНО,Мерцедеса и на 20 години е 100 пъти повече кола от всеки един Хюндай!!!P.S Не карам Мерцедес,и не съм от фанатичните фенове на марката-но определено Бенц е Истинска и Класна кола за разлика от Безличните и Смешни колички на Хюндай!!!!!!!!
  • #13
    15 rate up comment 3 rate down comment
    Triforce ( преди 13 години )
    Нали? Направо му е много зле. Ти караш 10 годишен Мерцедес, пък тоя 100 годишен дядка кара чисто нов Хюндай. Като гледам снимката е минимум Соната... може и нещо по-голямо да е. Карай си Мерцедеса на 10 години!!!
  • #12
    18 rate up comment 0 rate down comment
    Някой ( преди 13 години )
    Всъщност информацията е подвеждаща - купил си е хюндай, а не кола...
  • #11
    24 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    Във щатите съм виждал баба във инвалидна количка,ама само че не е литнала във вечните ловни полета,много стара.....и със някакво приспособление хоп във един ескалейд и отпраши!!!!Хамериканска му работа!
  • #10
    20 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    Баба го уби него,друг е въпросът че над определена възраст трябва да има забрана!