IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Колко бърз наистина е Tesla Model X (ВИДЕО)

Може ли електрическият кросоувър да "надбяга" Lamborghini Urus, Mercedes-AMG G63 и Range Rover Sport SVR?

Колко бърз наистина е Tesla Model X (ВИДЕО)

Може ли електрическият кросоувър да "надбяга" Lamborghini Urus, Mercedes-AMG G63 и Range Rover Sport SVR?
Всеки път, когато Tesla Model X излиза в драг състезание срещу автомобил от своя клас, той винаги печели със солидна преднина. Всичко се решава от невероятната му електрическа силова установка. Дали обаче този път американският електромобил няма да се провали?

Колко бърз наистина е Tesla Model X (ВИДЕО)

От CarWow успяха да "докарат" доста добри съперници на Tesla Model X. Първо, това е най-новото Lamborghini Urus. Неговият 4-литров V8 с двоен турбокомпресор развива 641 к.с., което позволява на автомобила да се изстреля от място до 100 км/ч само за 3,6 секунди. Вторият конкурент е новото поколение Mercedes-AMG G63, оборудван с подобен двигател с мощност 577 к.с. Британският Range Rover Sport SVR също не отстъпва със своя 5-литров V8 с мощност 567 к.с.

Може ли някой от тези три автомобила да се "опъне" сериозно на Tesla Model X по правата или това ще се окаже битка само между електрическия кросоувър и Lamborghini Urus? Видеото дава отговор на тези два въпроса.

 

0 от 500
  • #22
    9 rate up comment 4 rate down comment
    Jordan ( преди 5 години )
    Карайте се, бийте се - само 1 е сигурно : въпрос на време е колите с ДВГ да изчезнат напълно и да караме само въпросните "вибратори", както казва Тинтири :)Тогава няма да има място за чудене
  • #21
    9 rate up comment 2 rate down comment
    Сакам да питам ( преди 5 години )
    Кой *** нас...ра в такова зелено Уруса?Имам чувството че са го боядисвали в Столипиново!!!
  • #20
    5 rate up comment 13 rate down comment
    Тинтири-минтири ( преди 5 години )
    Безсмислено е да споря с *** - след като на едни прости сметки слагате минус, значи не желаете да се дискутира а да се приеме, че сте прави! Просто зомбирана *** ревяща в екстаз името на гурото си! Е ДА АМА НЕ СТЕ!!!
  • #19
    10 rate up comment 15 rate down comment
    Тинтири-минтири ( преди 5 години )
    Ще стигна като заредя 2 пъти за тия 1000 км! Само G ще е с 3 заради ръбестия дизайн. Тези големи мотори харчат малко при висока скорост. И ще зареждам за 10 мин. Вибратора обаче при висока скорост харчи много - Автобилд тестваха модел Х - 29 кВч СРЕДЕН РАЗХОД на 100! Първия ти пробег 300 км - зареждане 30 мин (АКО ИМА СВОБОДЕН СУПЕРЧАРДЖ)втори пробег с 80% батерия 240 км... кога точно ще ги минеш тия 1000 км?! А аз мога да ги мина и с дизелов SUV всичките 1000 с едно зареждане - ти не!
  • #18
    8 rate up comment 5 rate down comment
    Факт! ( преди 5 години )
    А бе я сега кажете как ФВ изкупи половината марки в Европа нали има комисия за защита на кунглокенцията.Колко пари им дава немското правителство.
  • #17
    18 rate up comment 5 rate down comment
    младен ( преди 5 години )
    Тинтири я да те въпросвам как ще минеш с някое от тия чудовища 1000км. бе да си заредил поне 3 пъти при разход 30л/ на 100км.
  • #16
    7 rate up comment 13 rate down comment
    кош.....ница ( преди 5 години )
    Няма ли звук на 8 цилиндров двигател не ми го хвали.Тази тесла в планината е пулен минус и на писта е пълен минус,но пък върви направо,да де ама в живота има и завой
  • #15
    10 rate up comment 15 rate down comment
    Къ не ( преди 5 години )
    Диванен специалист който явно много го кефи трамвая Красна поляна -НДК!Разбирач седни в Рейнджа или Уруса и после седни у евтината сглобена Тесла на която руснаците слагат салони от аудита и бмвета и ще разбереш какво е клас фенче на тостери
  • #14
    7 rate up comment 15 rate down comment
    Тинтири-минтири ( преди 5 години )
    до Striker - да забрави ги всички тия неща - мисли колко ще те одерат за батерията! На една нова кола ремък се сменя на по 120 000 + км съединители и турбини на по 3-400 хил (и то ако не е гледана) А ти си платил всички тия обслужвания + горивото за 10 години напред още с покупката, а загубата ти на стойност е огромна - просто си набрулил огромна пара само за да кажеш че си сектант на дусаното африканче!
  • #13
    9 rate up comment 14 rate down comment
    Svetyy ( преди 5 години )
    Колкото и да е бърз този тролей, пак ще стигне по-бавно до морето и обратно. А за дизайна да не говорим...