IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Германец профуча с над 300 км/ч край полицаи (ВИДЕО)

Новото BMW M5 с впечатляващо представяне на аутобана

Германец профуча с над 300 км/ч край полицаи (ВИДЕО)

Германските магистрали имат две отличителни черти, които са им спечелили любовта на феновете на високите скорости в световен мащаб – на тях има ограничения на скоростта само на определени участъци и обикновено са равни и с гладка настилка.

Германец профуча с над 300 км/ч покрай полицията (ВИДЕО)

Какво по-подходящо място, за да се тестват възможностите на новото BMW M5 (F90), като радостният водач успява да надхвърли 310 км/ч и едновременно с това да изпревари полицейски автомобил, останал вдясно и да демонстрира, че мощният седан може без проблеми да поддържа тази впечатляваща скорост.

Новият М5 се задвижва от преработена версия на 4,4-литровия V8 мотор с две турбини, който се използваше и при неговия предшественик. Сега вече мощността 600 конски сили, максималният въртящ момент е 750 Nm, а агрегатът, който задвижва 4-те колела работи с 8-степенен автоматик.
 



Снимка и видео: YouTube

Тагове: bmw m5
0 от 500
  • #27
    1 rate up comment 0 rate down comment
    К ( преди 5 години )
    Да знам за възможностите на тези коли, писах че е важно задкормилното у-во. Такива подобни клипчета, като това тук има много в тубата, всичките на Германски аутобани, вдигат над 250км./ч., постоянно настигат коли в лява лента дето са излезли със 160км да кажем. Никой никога не мига, не святка, не ръкомаха, намаля изчаква и пак ускорява.
  • #26
    1 rate up comment 3 rate down comment
    Ка ( преди 5 години )
    Тея дето карат коли можещи от 200 нагоре спират много по-лесно от тия издуханите, дето горната им граница е 150-160км/ч
  • #25
    7 rate up comment 1 rate down comment
    K ( преди 5 години )
    Да, за това съм съгласен, 100км/ч. в лява лента на магистрала нямаш работа. Но все пак и те трябва да изпреварят някой камион. Вярно е не всеки може да прецени скороста на задния. Стават такива неща, но от 140 до 100 се намаля лесно. Говоря за тези с 200км/ч. Те самите трябва да се пазят и да имат достатъчно акъл и възможности да преценяват как се кара с толкова на магитрала с две ленти и ограничение 140.
  • #24
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Ка ( преди 5 години )
    При ограничение 140км/ч.,чичака или лелката които карат с 100км/ч. в лявата лента трябва да се съобразяват с другите, а не те с тях!
  • #23
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Има си неписани правила по аутобаните, които всички немци спазват. Ако се престрояваш в ляво в участък без ограничение на скоростта, поглеждаш в огледалото за далечни коли, ускоряваш бързо и след това при първа възможност се прибираш в дясно. Лявата лента не е за влачене и се ползва само ако дясната е заета и скоростта ти е по-висока от средната там, забележете как в клипа дори при 300 км/ч шофьора се престроява вдясно когато дясната лента е свободна.
  • #22
    6 rate up comment 1 rate down comment
    dr_kurtev ( преди 5 години )
    А ако има по същото време на аутобана някоя лелка,която кара веднъж месечно,не поглежда в огледалата и дава ляв мигач след като е вече в другата лента ??
  • #21
    10 rate up comment 3 rate down comment
    K ( преди 5 години )
    Не заблуждавай хората, присвяткането е само в България и Румъния, в другите държави това чудо го нема. И точно пък в Германия дори на място без ограничение на скороста, хората намалят, изчакат и после пак си ускоряват. Наш *** с мощната си кола, винаги се изживява за кола със специален режим на движение. При ограничение 140км/ч., този който кара с 200км/ч. трябва да се съобразява с другите, а не те с него.
  • #20
    8 rate up comment 5 rate down comment
    JDM_Mercedes ( преди 5 години )
    Такива гледки, не са рядкост в Германия. С тънката подробност, че колите са изправни.Редовно когато пътувам Франкфурт-Щутгарт, докато карам с 200 в лява лента, от далече ми пресвяткат да се махна, профучават покрай мен, все едно съм спрял. В 50% от случаите са Поршета, останалите 50 са всякакви други коли. Дори и мини-ванове има понякога, със скорости от 200+ км/ч.
  • #19
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Факт!-тически ... ( преди 5 години )
    за увредените от "каране" на рено такива скорости са препоръчителни колкото на баба да играе в шампионската лига!
  • #18
    7 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    кво толкова карал с 310 голяма работа голямо нещо имат си нормални пътища лошото е че в тикволандия е опасно с над 200 пътищата са в ужасно състояние иначе винетки данъци застраховки една хилка годишно