IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Toyota вдигна цените на кросоувъра C-HR

Промяната е заради по-богатото оборудване

Toyota вдигна цените на кросоувъра C-HR

Японският автомобилен производител вдигна цената на компактния си кросоувър C-HR . Поскъпванете обаче ще засегне само автомобилите от моделната 2019 г. Най-бюджетната модификация на Toyota C-HR 2019 ще се предлага вече за 21 999 долара, а топ версията на кросоувъра ще струва 27 045 долара

Toyota C-HR с нова базова версия

Представителите на Toyota обясниха, че поскъпването на модела е свързано с разширяванего на списъка с функции за комплектациите LE и XLE. Последната ще се предлага на цена от 24 025 долара.

Toyota C-HR с нова базова версия

В новата базова версия на компактния кросоувър влизат 17-инчови джанти, система за предупреждаване при сблъсък и за разпознаване на пешеходци, система за внезапно спиране, за поддържане на избраната лента за движение и адаптивен круиз контрол.

Снимки: Toyota

 
Тагове: toyota c-hr
0 от 500
  • #8
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    ако беше попитал конкретно за хибрида да, но питаш като цяло за модела и ти се отговаря.и нема нужда да се правиш на тойотаджия при условие, че си гоуфаджия и всеки те знае в този форум,че си вагин.нала
  • #7
    1 rate up comment 3 rate down comment
    Тойотаджия ( преди 5 години )
    4х4 се предлага само за 1.2литровия мотор. За хибрида 1.8 няма все още 4х4 и се предлага само с предно
  • #6
    7 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Тази кола откакто е създадена има опция 4х4.Това, чу ти не го знаеш и за пореден път се излагаш не значи, че я няма тази опция. Това не са ти немските легени само на предно.
  • #5
    9 rate up comment 14 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    А предлагат ли опция "неизвратен екстериор"?
  • #4
    5 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    А 4х4 кога?
  • #3
    15 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Ахаа, като видяха че са се минали с цената и могат да му искат повече пари защото хората харесвата колата и то главно заради дизайна(това е красива тойота, ти да видиш)веднага корекция нагоре.
  • #2
    11 rate up comment 22 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Сложили са климатик явно.
  • #1
    18 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Как няма да карат нови коли хората..На техните заплати 24 хиляди долара са напълно поносими дори за хората под средна класа.Тук в БГ,тази Тойота(която впрочем е доста приятен автомобил) излиза около 50 хиляди и то не топ оборудвана.На нашите заплати е непоносимо за средната класа, ако тук беше 24 хиляди лева щеше да е друго..