IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Lada показа всъдеходен седан

Моделът Vesta Cross е с увеличен до 203 мм просвет

Lada показа всъдеходен седан

Руският производител АвтоВАЗ показа нова модификация на модела си Lada Vesta, която е получила името  Cross Sedan. Подробности относно техническите показатели не бяха съобщени, но стана извество, че автомобилът има пътен просвет от 203 мм.

Lada показа всъдеходен седан

На външен вид Vesta Cross Sedan се отличава със защитно пластмасово покритие по външните ръбове и 17-инчови джанти, но като цяло за модела са използвани доста компонети от модификацията Vesta SW. Дължината от 4410 мм остава непроменена, но широчината е нараснала от 1864 мм до 1885 мм.

Lada показа всъдеходен седан

Отвътре автомобилът разполага с 5 места, еко-кожа, като по желание на клиента салонът може да бъде в оранжев цвят. Налични са също инфотеймънт-система, мултифункционален волан, климатик, отопляеми предни седалки и електрически прозорци.

Lada показа всъдеходен седан

Към момента не са известни двигателите, с които Vesta Cross Sedan ще може да се оборудва, но се предполага, че те ще работят в съчетание с 5-степенна механична или автоматична такава. Не е известна и началната цена, която най-вероятно тя ще започва от 20 000 лв.. Засега от АвтоВАЗ споделят едиствено, че производството на модела ще започне скоро, както и приемането на поръчки.

Снимки: АвтоВАЗ

0 от 500
  • #5
    1 rate up comment 1 rate down comment
    h ( преди 5 години )
    Много грозно бе хора! Особено тези профили около калниците, думи нямам. Дачията "степуей" е мнооого по-добър.
  • #4
    9 rate up comment 6 rate down comment
    Факт! ( преди 5 години )
    бакшишо не ти прави чест бе мой.Не знам за кви китайски пластмаси говориш та то Мерцедес вече цялата компания е китайска не си ли разбрал още.
  • #3
    11 rate up comment 14 rate down comment
    Факт! ( преди 5 години )
    Изглежда по-добре от половината немски автомобили и от всички дръпнати барутници.А че Дачия е най-здравото нещо което човек може да купи на пазара е абсолютен факт!
  • #2
    6 rate up comment 0 rate down comment
    Метан ( преди 5 години )
    Заради метановите бутилки слагат други пружини такситата
  • #1
    7 rate up comment 7 rate down comment
    бакшишо ( преди 5 години )
    тъжно е като харчат пари за развитие на такива бангии - това си е дачия логан с евтини китайски пластмаси и пружини от дъстер... всеки бакшиш над 100кг знае този трик за повдигане на таксито....