IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Subaru не успя да скрие новия Forester

Снимки на модела се появиха часове преди официалната му премиера

Subaru не успя да скрие новия Forester

Официалната премиера на новото поколение на Subaru Forester ще се състои на откриващото се след 2 дни автомобилно изложение в Ню Йорк. Японски издания обаче публикуваха снимки на модела.

Subaru не успя да скрие новия Forester

Ако се съди по изображенията, то новият Forester ще получи същата главна оптика, с каквато е оборудван събратът му Outback. Автомобилът ще запази позната решетка на радиатора, на която е поставена емблемата на Subaru, а освен това ще се обзаведе с модернизирани брони и нови задни светлини.

Технически детайли за модела липсват, но се знае, че той е построен на новата глобална платформа на японския производител – SGP. Тя е в основата и на новите генерации на моделите Ascent и Impreza.

По предварителни информации, в гамата на модела ще влезе 2,0-литров бензинов двигател с индекс FB20 (мек хибрид), който ще работи в комбинация със стартер генератор и комплект батерии. Ще има и модификация с 2,5-литров атмосферен бензинов двигател FB25, развиващ 175 к.с.

Subaru не успя да скрие новия Forester

В оборудването на новото Subaru Forester ще влязат адаптивен круиз-контрол, система за удържане в лентата на снижение, система за кръгово видеонаблюдение, контрол на слепите зони и др.

Снимки: Daily-Motor

Тагове: subaru forester
0 от 500