IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Subaru не успя да скрие новия Forester

Снимки на модела се появиха часове преди официалната му премиера

Subaru не успя да скрие новия Forester

Официалната премиера на новото поколение на Subaru Forester ще се състои на откриващото се след 2 дни автомобилно изложение в Ню Йорк. Японски издания обаче публикуваха снимки на модела.

Subaru не успя да скрие новия Forester

Ако се съди по изображенията, то новият Forester ще получи същата главна оптика, с каквато е оборудван събратът му Outback. Автомобилът ще запази позната решетка на радиатора, на която е поставена емблемата на Subaru, а освен това ще се обзаведе с модернизирани брони и нови задни светлини.

Технически детайли за модела липсват, но се знае, че той е построен на новата глобална платформа на японския производител – SGP. Тя е в основата и на новите генерации на моделите Ascent и Impreza.

По предварителни информации, в гамата на модела ще влезе 2,0-литров бензинов двигател с индекс FB20 (мек хибрид), който ще работи в комбинация със стартер генератор и комплект батерии. Ще има и модификация с 2,5-литров атмосферен бензинов двигател FB25, развиващ 175 к.с.

Subaru не успя да скрие новия Forester

В оборудването на новото Subaru Forester ще влязат адаптивен круиз-контрол, система за удържане в лентата на снижение, система за кръгово видеонаблюдение, контрол на слепите зони и др.

Снимки: Daily-Motor

Тагове: subaru forester
0 от 500
  • #14
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Язък и за добрата техника и перфектното 4х4, като една кола не могат да направят да привлече погледите. Не казвам да е красив модела, но поне с нещо ей така да те грабне. Сегашния модел е класи по хубав от това творение. Направо съм разочарован. Много! Обмислях покупка на нещо такова с добра проходимост, но май ще е от друга марка. Трябва ми да тегли каравана 1300 кг и да не е паркетник,а да има добра проходимост,като ходя из горите и планините.Някой сеща ли се за нещо добро на поносима цена?
  • #13
    14 rate up comment 0 rate down comment
    AAV ( преди 6 години )
    Както бях споменал вече към статията за новия концепт на Субару в Женева - тази фирма прави страхотни концепции, но след това серийните им версии изглеждат ужасно зле. Доказателство са всичките им нови модели от последните години. За съжаление и новия Форестер също. Иначе съм им голям фен, но сега се чувствам разочарован...
  • #12
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Land Cruiser?Жълтите копират вече почти всичко на 100%, китайците не правят такива копия на 100%
  • #11
    11 rate up comment 4 rate down comment
    Дърваруфен ( преди 6 години )
    Те тука яко е играло брадвето!
  • #10
    7 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    ужас по грозотия може да съперничи на китайското волво хс40 предполагам и като цена ще е в премиум сегмента
  • #9
    15 rate up comment 0 rate down comment
    JEEP ( преди 6 години )
    Ам че той същия аз разлика не виждам
  • #8
    19 rate up comment 0 rate down comment
    Mupo ( преди 6 години )
    Ако така ще изглежда да се бяха напънали повече да го скрият колкото се може по - дълго!
  • #7
    20 rate up comment 1 rate down comment
    ктк ( преди 6 години )
    И аз харесвам Субару,но ако наистина това е новия модел ,съм напълно разочарован. Сегашния модел е по-хубав. Хич не се съмнявам,че дизайнера е угодил на китайския пазар. Дизайна тип "куфар" вече се прояви в китайските джипове на Волво,сега и тук.
  • #6
    19 rate up comment 2 rate down comment
    Малкотърновския ( преди 6 години )
    Луд фен съм на Субару , нооооо - покрай инвестициите в поддръжката на колите Субару, , които съм имал и тенденциите в развитието на фирмата - потвърждение на което е и видяното в статията започвам тотално да изтрезнявам....мдаааа - разочароващо....хората вървят напред , а тука - нищо радващо...идеята за този тип автомобили е отлична , но изпълнението все повече влиза в един батак - и като дизайн , и като техника / особено с тоа вариатор при автоматика/...и при двигателите - нищо ново..
  • #5
    9 rate up comment 11 rate down comment
    Bmw435iccX3G01 ( преди 6 години )
    Iz4adie ot karton