IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

В Америка избраха най-добрите коли на годината

Honda Accord, Volvo XC60 и Lincoln Navigator са победителите в конкурса

В Америка избраха най-добрите коли на годината

Традиционно в навечерието на автосалона в Детройт организаторите обявяват победителите в ежегодния конкурс „Най-добър автомобил на Северна Америка (The North American Car, Utility and Truck of the Year).

В Америка избраха най-добрите коли на годината

Съгласно избора на журито, на първо място при леките коли е  Honda Accord, при кросоувърите - Volvo XC60, а при големите всъдеходи - Lincoln Navigator.

В Америка избраха най-добрите коли на годината

В категорияата си моделът на Honda успя да се пребори с конкуренция на Kia Stinger и Toyota Camry. Шведският SUV на свой ред изпревари Alfa Romeo Stelvio и Honda Odessey, докато Navigator остави зад себе си  Chevrolet Colorado ZR2 и Ford Expedition.

В Америка избраха най-добрите коли на годината

През миналата година за победителите в конкурса бяха обявени Chevrolet Bolt, Honda Ridgeline и Chrysler Pacifica. В гласуването участват журналисти от автомобилни издания от САЩ и Канада.

Снимки: Производителите

0 от 500
  • #20
    2 rate up comment 0 rate down comment
    До Хахавия ( преди 6 години )
    Щом искаш да видиш нещо грозно - погледнив огледалото! Те, от Хонда веднага ще си сменят цялата концепция, защото на някакъв неизвестени незнаен разбирач, от супер неизвестен БГ форум му било грозно! Даже, лично ще дойдат да ти се извинят за това, че са създали такова недоразумение и са те обидили, ама първо трябва да те намерят на картата.
  • #19
    3 rate up comment 8 rate down comment
    Хаха ( преди 6 години )
    На мен лично хондата ми е откровено грозна, лъха на пасат, който от към дизайн е по сполучлив. За качествата и които съм писал по долу съм съгласен, все пак е номер едно в щатите, както и по крадене за поредни години.
  • #18
    3 rate up comment 1 rate down comment
    спиро ( преди 6 години )
    След безумните варианти на Civic, с дизайн като от Пикасо, това всъщност е умерен дизайн за семеен автомобил. Акорд се купува, за да имаш удобнаи надеждна кола, а не да се показваш пред съседите колко си напред с материала.
  • #17
    10 rate up comment 1 rate down comment
    fan. ( преди 6 години )
    Хората не гледат само външния вид на колата! Гледат и практичност, надежност, качество - все неща в които Фолксваген е на светлини години зад Хонда!Един Акорд ще го ползваш безпроблемно над 20 години , а с пасата проблемите почват на 2-3 година! Преди дни излезе и класацията за най-продаван автомобил през 2017- тук защо няма инфо? Както винаго на първо място Корола , но второто е много интересно - Сивик и трето-Голф!
  • #16
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    ..... zashto ne komentirame Volvo-to I Navigator-a a se ogledahte v hondata
  • #15
    3 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Honda явно лежат на стари лаври. Това недоразумение на снимката е обида за клиентите. Фолксваген към който колегата по долу реферира, изглежда като връх в дизайна в сравнение с това червеното на първата снимка.Трудно ми е да ги разбера американците.
  • #14
    2 rate up comment 0 rate down comment
    До последния анониме ( преди 6 години )
    Пич, това дето си написал май в последно време повече се отнася за БГ!
  • #13
    4 rate up comment 10 rate down comment
    Хаха ( преди 6 години )
    Не съм очаквал от хонда толкова посредствен дизайн, изключително близо до фолксваген пасат,естествено грозна. Американците от край време са луди фенове на хонда акорд, не само са я избирали за кола номер едно, но и е била и номер едно също така и при кражбите на автомобили през годините.
  • #12
    4 rate up comment 14 rate down comment
    Брандо ( преди 6 години )
    Макар да чета пубертетски мисли, ще обясня, че за този, който си взима Мерцедес не са проблем парите ! Това че при нас има изкривяване е друг въпрос, а хондите са :) за широките народни маси
  • #11
    17 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Наистина е пълно с хора, които си дават всичките средства за лъскава кола на скъпарска марка и само имитират състояние.Може би дори са около 1/3 от купувачите на примиъм моделите.Не виждам как някой самостоятелно успял човек ще хвърли една торба пари за кола, вместо да ги даде за нова къща или пък апартамент.