IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Tesla Model X се пробва и срещу Hummer (ВИДЕО)

Двете машини се борят в дърпане на въже

Tesla Model X се пробва и срещу Hummer (ВИДЕО)

Ново видео от сериите, в които електрическият кросоувър Tesla Model X се съревновава в дърпане на въже с друг всъдеход, се появи в YouTube. В първото американският електромобил се справи с Toyota Land Cruiser Prado, а сега негов съперник е Hummer H2.

Tesla Model X се пробва и срещу Hummer (ВИДЕО)

Участвашият в схватката Hummer е оборудван с 6,0-литров V8 двигател, развиващ мощност от 321 к.с., докато Model X има електрически агрегат с 670 к.с. Този път и двете машини са с гуми с шипове, след като в предишния двубой с такива беше само колата на Tesla.



По време на изпитанията Hummer е с блокиран заден диференциал и със специални настройки на на тракшън-контрола. За разлика от двубоя с Prado, тук битката е далеч по-оспорвана.

Снимка и видео: YouTube

Тагове: hummer tesla model x
0 от 500
  • #4
    13 rate up comment 8 rate down comment
    мето ( преди 6 години )
    ха ха , изминмаваш 200 км. и чакаш 8 часа да се зареди за нови 200 км, велик гений е създал е това "чудо". Още през 30-те години германци са създали няколко прототипа с оловно акумулатори.
  • #3
    15 rate up comment 15 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Аз съм първия писал. Не, че ви интересува, но преди 8 месеца си купих нова кола за 56 ооо лв., нарочно избрах дизел. За мен автономен пробег от 200 - 300 км. е нелепо и такива коли не трябва да се продават. Не съм съгласен, че Мъск е променил нещо в автоиндустрията. Нищо ново и уникално не е създал. За мен този човек е циркаджия, а тези които му вярват са баламурници.
  • #2
    12 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Ти, като ти гледам капацитета кола на Мъск никога няма да си купиш. Как може да отричате очевидното. Този човек променя една гигантска индустрия и всички атаки срещу него, и неговата продукция са отчаян опит да бъде натиснат
  • #1
    20 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Не им издържам вече глупостите и малоумната реклама! Ще си мерят секундите. А бе, Мъск, направи кола с автономен пробег от 1200 км. Тогава се хвали. До тогава аз твоя кола НЯМА ДА СИ КУПЯ. Ако ще и за 1 сек. да вдига 100 км/ч.