IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Следващото Renault Captur ще получи нови турбомотори

Кросоувърът ще порасне на размери и ще се предлага в хибриден вариант

Следващото Renault Captur ще получи нови турбомотори

Първи подробности за следващото поколение на кросоувъра Renault Captur бяха разкрити от изданието Auto-Moto.com. Премиерата на модела ще се състои през 2019 г., като тогава ще стартират и продажбите му.

Следващото Renault Captur ще получи нови турбомотори

След смяната на генерациите автомобилът, който е изграден на платформата на петото поколение на Renault Clio, ще порасне на размери. Дизайнът на кросоувъра ще бъде в стила на концептуалните Renault TreZor и Symbioz.

Увеличените габарити ще доведат и до по-голямо пространство в салона. За интериора ще бъдат използвани по-качествени и скъпи материали. Предвижда се и поставянето на нова информационно-развлекателна система с увеличен сензорен дисплей.

Гамата двигатели ще включи новия 1,3-литров бензинов турбомотор, съвместна разработка на Renault и Mercedes. Двигателят беше представен само преди дни като ще се предлага в три варианта на мощност – 115, 140 и 160 к.с. За новия Captur ще бъдат достъпни само първите два варианта.

Кросоувърът ще се предлага и със сегашните дизелови мотори на модела. В компанията-производител предвиждат и хибридна модификация.

Снимка: Auto-Moto,com

Тагове: renault captur
0 от 500
  • #14
    2 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    ...1,3-литров бензинов турбомотор, съвместна разработка на Renault и MercedesКъде е Нисан? Защо не е написан?Разработката е на 3-те компании, а не само на Рено и Мерцедес. Дори съм сигурен, че повечето неща са на Нисан и Мерцедес, а Рендетата са участвали евентуално в намирането на по-евтини материали и логистиката, а не в инженерната част по създаването.
  • #13
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Roadrunner ( преди 6 години )
    Добре де, някой тук притежавал ли е лично Рено от магазина, да сподели лични впечатления? Другото са глупости. Моят кум примерно купи на жена си клио, ама то няма 10 000 км, не може да сподели нищо все още.
  • #12
    0 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    О...филтъра. Ставаше въпрос за лайнo и ***.
  • #11
    0 rate up comment 3 rate down comment
    бъчваря ( преди 6 години )
    @Край, ти купувал ли си нова кола та да знаеш, дали хората ги интересува надеждността? Лично аз за първи път си купих нова кола, щото в една класация колите бяха с малко дефекти! Надеждността или по-точно впечатленията за надеждност, продават една кола! Разбира се на частни клиенти, а не на фирми, които изобщо не си правят труда да разберат какви ще са разходите им. Затова и се набутват доста често и не повтарят. Вярно, никой не го интересуват 400-500 000 километра, но пък 150 000 го интересуват
  • #10
    15 rate up comment 5 rate down comment
    Край ( преди 6 години )
    Дизайна продава - браво Рено. Гледай Тойота как се прави. Хората, които си купуват нови коли не ги интересува дали ще изкарат по 400 500 хил км.
  • #9
    6 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Рено нямали стигане:)))Най-големият трошляк, ама се купува щот е най-евтин, а после се лъжем, че е супер.
  • #8
    4 rate up comment 10 rate down comment
    дО ДОЛНИЯ ( преди 6 години )
    Кажи му бугарин и не го обиждай повече той си знае че от него човек не става!
  • #7
    8 rate up comment 17 rate down comment
    Фактически! ( преди 6 години )
    Рено нямат стигане - пускат нечовешки модели, увреждащи безвъзвратно притежателите си!
  • #6
    5 rate up comment 4 rate down comment
    до клоуна отдолу ( преди 6 години )
    Неам паре брат ползвам общак транспорт ес ен се еф дойчебан швейцарските железници много западняци го правят.Не съм бг еслски бек с комплекси и пари за рент а кар (ренаул не ферари)
  • #5
    4 rate up comment 0 rate down comment
    До Факт! ( преди 6 години )
    Ако имаше пари за рентакар щеше да знаеш че не си избираш марката.Лятото в Италия като бях на почивка си бях резервирал хеч, бензин, ръчка.В рентакар офиса имаха А3 спортбак дизел автоматик и Ситроен С3 пикасо дизел ръчка.В Германия преди две години поисках ван от типа на Зафира а на място получих МЛ.