IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Илон Мъск съдил Джеръми Кларксън - два пъти

Електромобилите могат да направят света по-приятно място, казва изненадващо водещият

Собственикът на Tesla Илон Мъск е съдил два пъти Джеръми Кларксън заради негативното ревю, което телевизионната звезда направи на неговия пръв модел Roadster в предишния Top Gear. Това разкри самият Джеръми в интервю за британското издание на Mashable.
   
    
Илон Мъск съдил Джеръми Кларксън - два пъти
Джеръми Кларксън
   
   
"Първият път, когато направих ревю на Tesla, Мъск ме съди и загуби", обяснява Кларксън, който след седмица ще представи втория сезон на новото си шоу The Grand Tour. "После той обжалва и отново загуби... Бе болезнено ревю, но беше и честно".

През 2008 Джеръми направи на пух и прах новия тогава Roadster и принуди Мъск публично ка каже, че Top Gear са "пълно менте". Сега обаче Кларксън признава, че компанията е направила доста крачки напред - в един от сезоните на Grand Tour англичаните направиха тест на Model X, който не беше особено критичен. "Много неща в тази кола са наистина впечатляващи.  Някои са все още леко долнопробни, но много са впечатляващи". Кларксън смята, че Tesla предлага нов подход към автомобила, който е привлекателен за 9-годишното момче у всеки възрастен мъж.

Джеръми, който си изгради репутация на почитател на скоростта и скептик по отношение на екологията, сега признава, че светът може да стане по-вежливо и приятно място заради електромобилите. "Със сигурност нямам проблем с електричеството като метод на задвижване", добавя той.

 


 

0 от 500
  • #2
    13 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    няма как шаран да оцелее в басейн пълен с акули
  • #1
    24 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Явно се застрахова за бъдещо дело .. а може би играе парата Точно сега Тесла няма сили да понесе една негативна оценкаМежду другото надявам се Тесла да отцелее и да предложи нещо много по добро .... но за момента си правят автомобили с ограничено ползване