IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Infiniti показа новото QX50

Кросоувърът получи 2,0-литров бензинов мотор VC-Turbo с 268 к.с.

Infiniti показа новото QX50

Компанията Infiniti представи серийната версия на кросоувъра QX50. Дебютът на модела пред публика ще се състои в края на месеца по време на автосалона в Лос Анджелис. Продажбите в Европа стартират в началото на следващата година, а като основен конкурент се сочи BMW X3.

Infiniti показа новото QX50

Дължината на кросоувъра е 4693 мм, а обемът на багажника – 895 литра. При свалени задни седалки той достига 1048 литра. Кросоувърът е получил умалена решетка на радиатора, променена предна броня, различни въздухозаборници и престилки. Като цяло обаче дизайнът не се отличава от този на прототипа, показан в началото на годината в Детройт.

Infiniti показа новото QX50

Автомобилът е оборудван с 2,0-литров бензинов двигател VC-Turbo с четири цилиндъра. Мощността на мотора е 268 к.с. и 380 Нм въртящ момент. С него кросоувърът ще ускорява от 0 до 100 км/ч и ще развива максимална скорост от 230 км/ч.

Infiniti показа новото QX50

Новото Infiniti QX50 е получило и фирмена система за полуавтоматично управление ProPilot. При нея електрониката поема кормилното управление, като удържа автомобила в лентата на движение, а също така и контролира газта и спирачката. Системата работи както на скоростни магистрали, така и в градския трафик.

Infiniti показа новото QX50

Снимки: Infiniti

Тагове: infiniti qx 50
0 от 500