IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW изтегля 1,4 млн. коли в сервизите си

Акцията се отнася автомобили, произведени през периода 2006-2011 г.

BMW  изтегля 1,4 млн. коли в сервизите си

Германският производител BMW ще изтегли за ремонт в сервизите си около 1,4 млн. автомобила, като почти всички те са продадени на територията на САЩ. Както съобщава Associated Press, машините имат проблем, който може да доведе до изгаряне на двигателя.

BMW  изтегля 1,4 млн. коли в сервизите си

Сервизната акция ще стартира на 18 декември. Тя се отнася за 740 000 машини, произведени през периода 2007-2011 г. Става въпрос за моделите Z4, X3 (на снимката) и X5, като при тях ще бъде заменен елемента от клапана за принудителна вентилация на картера, който сега не може да се справи с високите температури.

Още 673 000 коли на баварската компания, слезли от конвейра през периода 2006-2011 г., предстои да бъдат ремонтирати. При тях трябва да се ремонтира електрическата система на климатика, която също може да прегори.

Вече са изместни 4 случая на пострадали шофьори. Не се изключва вероятността някои от колите да се изнесени от САЩ и да се препродадени в други държави.

Снимка: BMW
 

Тагове: bmw
0 от 500
  • #5
    3 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Яко си те пердаши сачмата и това си е! Няма оправяне! Само по-зле ще става!
  • #4
    3 rate up comment 6 rate down comment
    Bmw435icc,X3G01 ( преди 6 години )
    21.01.2018 the big revealPs tova na snimkata ne e X3 a X5 predi6noto pokolenie
  • #3
    9 rate up comment 3 rate down comment
    snaky ( преди 6 години )
    X3 (на снимката)?! Ама вие сериозно ли? Хахаха
  • #2
    12 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Защото и трите модела от сервизната акция се произвеждат в америка, за това.
  • #1
    21 rate up comment 18 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Интересно защо все в САЩ правят сервизни акции немците, а не в цял свят?!В Европа пак няма сервизни акции, защото тук са под крилото на танте Изперкел и никой не ги закача. Сервизни акции, само на пазари, където бият яко през пръстите.Типично дойчовско отношение към клиентите. Тук мотори, трансмисии и турбото им гърмят, като пуканки и богатите им клиенти си плащат после като попове.За това всички мехници в сервизите препоръчват горещо немските бракми. Без тях нямат работа.