IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Клиентите на Dacia искат повече екстри

Дизайнерът Лорънс ван ден Акер за вкусовете на купувачите на румънската марка

Клиентите на Dacia искат повече екстри

Главният дизайнер на групата Renault Лорънс ван ден Акер, под чийто контрол е и румънската марка на гиганта Dacia, направи интересно признание относно вкусовете на клиентите, които залагат на по-евтините, но надеждни автомобили от северната ни съседка.

Купувачите на Dacia искат повече екстри

Малко след представянето на новия Dacia Duster - Ван ден Акер обясни, че купувачите търсят и поръчват все повече и повече екстри.

„Повечето хора си купуват Dacia и първото нещо, което си казват: „О, колата ми излезе евтино и сега мога да се поглезя” – обясни дизайнерът. - Този начин на мислене се оказа изненада за нас. Оказа се, че клиентите ни искат да могат да си поръчват кожен волан например. Дори сега съм уверен, че и при новия Duster не сме предвидили достатъчно опции и екстри, които клиентите да могат да си поръчват.”

Dacia се превърна в пазарен феномен от момента, в който Renault лансира наново компанията, след като я купи и успя да заличи напълно лошия имидж на румънските коли, с който те бяха известни по времето на Николае Чаушеску.

Снимка: Dacia

Тагове: dacia duster dacia
0 от 500
  • #1
    42 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    А можеше тези автомобили да се казват Булгаррено, но другарите от БСП не го допуснаха.Това беше един от успехите им в борбата срещу империализъма.