IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Клиентите на Dacia искат повече екстри

Дизайнерът Лорънс ван ден Акер за вкусовете на купувачите на румънската марка

Клиентите на Dacia искат повече екстри

Главният дизайнер на групата Renault Лорънс ван ден Акер, под чийто контрол е и румънската марка на гиганта Dacia, направи интересно признание относно вкусовете на клиентите, които залагат на по-евтините, но надеждни автомобили от северната ни съседка.

Купувачите на Dacia искат повече екстри

Малко след представянето на новия Dacia Duster - Ван ден Акер обясни, че купувачите търсят и поръчват все повече и повече екстри.

„Повечето хора си купуват Dacia и първото нещо, което си казват: „О, колата ми излезе евтино и сега мога да се поглезя” – обясни дизайнерът. - Този начин на мислене се оказа изненада за нас. Оказа се, че клиентите ни искат да могат да си поръчват кожен волан например. Дори сега съм уверен, че и при новия Duster не сме предвидили достатъчно опции и екстри, които клиентите да могат да си поръчват.”

Dacia се превърна в пазарен феномен от момента, в който Renault лансира наново компанията, след като я купи и успя да заличи напълно лошия имидж на румънските коли, с който те бяха известни по времето на Николае Чаушеску.

Снимка: Dacia

Тагове: dacia duster dacia
0 от 500
  • #11
    12 rate up comment 3 rate down comment
    докер ( преди 6 години )
    Карал съм две НОВИ дачии и никога не бих избирал между стара Премиум *** и Нова Дачия.Новото си е ново !Евтина поддръжка и се возя.И най-важното не давам пари за глупости !Харча за семейството си !Не за оценката на слабоумното ни население !
  • #10
    5 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    то и клиентелата на рено иска кола, ама нема!
  • #9
    5 rate up comment 16 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Аз като професор, предпочитам бяла Тойота Корола пред немските талиги и пред тази каруца. Но това е защото обичам не насила, ами просто съм умен човек - професор. Затова обичам японските коли. Аз съм професор - вожд на всички японски фенове, сенатор на всички съфорумници тука и предводител на умната част от българското население.
  • #8
    10 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    В крайна сметка обаче изборът е паднал върху Словения, вероятно и заради активните усилия на местното правителство, което обеща на Magna 18.6 милиона евро финансова подкрепа, най-вече за изграждане на инфраструктура. Вижда се, че причината не е Бойко, а че другарите не ядат асфалт.
  • #7
    6 rate up comment 16 rate down comment
    Друг анонимен ( преди 6 години )
    Купувачите на Дачия са си ок и в момента са готови да преминат на магарешки каруци.
  • #6
    18 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Повече екстри - повече трошене... нема смисълКупувачите на Дачия са си ок и в момента
  • #5
    15 rate up comment 2 rate down comment
    vr6 ( преди 6 години )
    няма екстри защото ще започне канибализъм с рено
  • #4
    4 rate up comment 7 rate down comment
    рено е .. ( преди 6 години )
    по-лошата дачия за повече пари!
  • #3
    9 rate up comment 18 rate down comment
    клиентО ( преди 6 години )
    я па тоа *** пластмасов го не сакам дори с кожен волан...Къде, къде по-добре е x5 5та употреба, нов внос с 3.0 дизел! УНИКАТ!
  • #2
    35 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Магна можеше да построи завод за Ягуар в България, но Бойко не го позволи, защото не дадоха рушвет. Половин век след скандала с Рено, а сме все същите.