IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новото Audi A7 е готово за премиерата си

Прототип на модела без камуфлаж се тества в Москва

Новото Audi A7 е готово за премиерата си

През тази година на няколко пъти в медиите от Западна Европа се появяха снимки на тестови прототипи на новото поколение на Audi A7. Това засили слуховете, че моделът ще дебютира още през тази година. Тези твърдения се потвърждават от факта, че автомобилът без никакъв камуфлаж бе заснет по улиците на Москва.

Новото Audi A7 е готово за премиерата си

Машината е с германски номера, като единствено задните светлини са леко прикрити. Вижда се, че Audi A7 повтаря дизайна на новия флагман на марката A8, който бе представен по-рано тази година. Очакванията са двата модела да разчитат на еднакво задвижване и оборудване.

Според информациите, новото Audi A7 ще получи 3,0-литрови бензинови и дизелови мотори с 6 цилиндъра. Спортната версия S7 на свой ред ще разчита на 2,9-литровия турбомотор от Porsche Panamera с мощност 440 к.с.

Освен това A7 ще наследи от флагмана A8 почти всички нови технологии – както мултимедийни, така и тези за безопасност и помощ на водача. Автомобилът вероятно ще бъде оборудван и със системата за полуавтономно придвижване, която дебютира именно при по-големия модел.

Новото Audi A7 е готово за премиерата си

Премиерата на машината ще се състои по време на автосалона в Лос Анжелис през ноември. Продажите ще стартират през януари, а през март в Женева ще бъде представена версията S7. В края на 2018 г. трябва да бъде готово и „напомпаното” Audi RS7, което ще получи хиридния агрегат на Porsche Panamera Turbo S E-hybrid.

Снимки: Autoreview

 

Тагове: audi a7
0 от 500