IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mitsubishi L200 вече излъчва агресия

Компанията започва да предлага специални версии на своите модели

Mitsubishi L200 вече излъчва агресия

Британският офис на Mitsubishi Motors представи специална, агресивна версия на пикапа L200, която е получила името Barbarian SVP. Автомобилът е разработен като част от програмата Special Vehicle Projects (SVP), която ще предлага ексклузивни версии на съществуващите модели на японската марка.

Mitsibishi L200 стана по-агресивен

От базовия вариант на пикапа, новата машина се отличава по 17-цоловите джанти с всъдеходни гуми BF Goodrich, разширените калници, променената решетка на радиатора, а също така по затъмнената оптика и черните предпазители на задната броня.
В интериора на Mitsubishi L200 Barbarian SVP са включени нови кресла с по-скъпа и луксозна обшивка, както и допълнителни табелки, показващи ексклузивността на автомобила.

Стандартното оборудване на пикапа включва датчици за дъжд и фаровете, система за безключов достъп, навигация, Bluetooth за свързване със смартфони и таблети, биксенонови фарове, круиз-контрол и камера за заден ход.

За специалната версия на Mitsubishi L200 е достъпен само един мотор – 2,4-литров турбодизел, развиващ 180 к.с. и 430 Нм въртящ момент. Двигателят се съчетава с 6-степенна механична скоростна кутия или с 5-степенен автомат. Пикапът има и система за задвижване на четирите колела.

Mitsibishi L200 стана по-агресивен

От тази модификация ще бъдат произведени 250 бройки, като половината ще бъдат сини, а другата половина – червени. Цената във Великобритания стартира от 28 479 паунда (33 571 евро). Все още не е ясно дали автомобилите, разработени в рамките на  Special Vehicle Projects, ще се продават и на други пазари.

Снимки: Mitsubishi

0 от 500