IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Защо не трябва да се кара с 250 км/ч (ВИДЕО)

Спукана гума едва не уби шофьор на Mercedes-Benz S-Class и спътника му

Защо не трябва да се кара с 250 км/ч (ВИДЕО)

Видео от сериозен инцидент, причинен от висока скорост, бе публикувано от ползвател на Facebook. Катастрофата става на път в Южна Русия, където Mercedes-Benz S-Class се преобръща няколко пъти при скорост от 250 км/ч.

Защо не трябва да се кара с 250 км/ч (ВИДЕО)

На записа се вижда как шофьорът на луксозната машина ускорява, за да настигне и задмине друг Mercedes, а спътникът му снима с телефон. Водачът се опитва да развие 250 км/ч, но нещата се объркват и колата се преобръща няколко пъти, а снимащият изпуска телефона си.

Защо не трябва да се кара с 250 км/ч (ВИДЕО)

„Едно от колелата не издържа на натоварването и просто гръмна. Скоростта беше около 250 км/ч”, признава шофьорът на автомобила, който въпреки сериозния инцидент не е пострадал сериозно. Същото се отнася и за спътника му, който по-късно дори е заснел смачканата S-Class.



От коментарите става ясно, че лимузината и била със зимни гуми, които не са предназначени за толкова високи скорости. Най-голямо учудване обаче предизвиква фактът, че при инцидента няма сериозно пострадали.

Снимки и видео: Facebook
 

Тагове: mercedes-benz s-class
0 от 500
  • #1
    33 rate up comment 9 rate down comment
    Мерц! ( преди 7 години )
    Хората са живи щото са били в Мерцедес S-класа!Иначе колата е приспособление към гумите - кой както иска да го разбира това.