IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes-Benz тества „горещо” крос-купе

Модификацията AMG GLC 63 ще получи мотор с 510 к.с.

Mercedes-Benz тества „горещо” крос-купе

Германците от Mercedes-Benz провеждат зимни тестове на „напомпаната” версия на спортния си всъдеход GLC. Модификацията AMG GLC 63 Coupe ще получи двигател с 510 к.с., както и някои елементи от екстериора, които ще дебютират именно при него.

Mercedes-Benz тества „горещо” крос-купе

На снимките, публикувани от изданието Motor1, се вижда прототип на модела по време на изпитания в Северна Европа. Автомобилът е покрит с камуфлаж, като особено внимание е обърната на решетката на радиатора. Това кара експертите да очакват, че серийната версия на автомобила ще получи решетка тип „Panamericana”, която дебютира при суперколата AMG GT.

Що се касае до силовия агрегат, то горещото „крос-купе” ще разчита на 4,0-литров V8 турбо, който в стандартния си вариант разполага с 510 к.с. Не е изключено за този модел мощността на агрегата да нарасне до 600 к.с. и 800 Нм въртящ момент.

Mercedes-Benz тества „горещо” крос-купе

Всъдеходът ще поучи допълнителни аеродинамични елементи, по-мощни спирачни механизми с дискове от лека сплав и спортно окачване. Очаква се премиерата на модела да се състои до края на годината.

Снимки: Motor1

Тагове: mercedes-amg glc coupe
0 от 500
  • #2
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Ицо ( преди 7 години )
    Кола с 500 к.с., тежаща 2 тона с хиляди иновации и др. изпълнява високо отговорна функция! Целта на тези коли и цялата серия БМВ Х6,5,4,....е да превози една руса кукла, тежаща около 60 кг. от Мол А до Мол В.
  • #1
    5 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Дали има хора който са изкарали парите си по-честен начин, хора който малко от малко се интересуват от коли, който биха си взели тази кола. Просто ако има такива, наистина нещата отиват в много тъжна посока.