IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новата Kia GT се оказва много бърза (ВИДЕО)

Корейците разкриха още подробности за бъдещия спортен модел

Новата Kia GT се оказва много бърза (ВИДЕО)

Компанията Kia продължава да вдига завесата за бъдещия си напълно нов модел, чиято световна премиера ще се състои в началото на 2017 г.  Корейците публикува две видеа, от които става ясно, че автомобилът ще ускорява от 0 до 100 км/ч за 5,1 секунди и ще развива максимална скорост от 244 км/ч.

Новият модел на Kia се оказва много бърз (Видео)

Засега е известно само, че автомобилът ще представлява фастбек, който е изграден по мотивите на концептуалния модел GT. Той бе показан още през 2011 г. по време на автомобилното изложение във Франкфурт, а дебютът на серийната му версия ще се състои на 8 януари 2017 г.



Първото видео е записано на пистата „Нюрбургринг” в Германия, а второто на трасето за изпитания на Kia в Южна Корея. На първия запис се вижда как автомобилът успява да достигне 244 км, а на втория е заснето ускорението му от място до 100 км/ч.



Според неофициални информации моделът със задно предаване ще получи бензинови двигатели – 3,3-литров V6 и 5,0-литров V8. Тези мотори се поставят на моделите от премиум-бранда Genesis, който е собственост на Hyundai. Ще има и версия с хибриден силов агрегат.

Снимка и видео: Kia Motors

Тагове: kia gt
0 от 500
  • #21
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    За КИА-ците двигатля е просто един консуматив! Сменя заедно със смяната на маслото! :)))))
  • #20
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Пак аз ( преди 7 години )
    Не знам защо думата "тъпо" се цензурира, ама: Няма по тъпо от Гоуф
  • #19
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Алабала ( преди 7 години )
    ***,*** ама гоуф!
  • #18
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Я да вдигнат ръце тия които имат коли с по-добри показатели от КИАта ;Р
  • #17
    9 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    бърза бърза ама киа
  • #16
    10 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    MMM браво един човек да ме разбере че няма нищо странно Киа да ползва мотори от ХюндайНо иначе разбирачите са ми хакнали 5 минуса до сега
  • #15
    7 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Имам един колега-мазохист! Преди години си взе Тойота Приус, няма и месец и му излезе едното бутало на една магистрала.Смениха му я с друга, която има други проблеми.След време реши, че има-нужда от 2-ра кола.Бум! Авенсис 2.0 дизел!На външен вид-ОК, но след няма година и половина се оказа, че трябва да и се сменя двигателя, добре че е гаранционно! Преди време ми се наложи да ходя в командировка с една Тойота Авенсис Версо на 500км. - ами ляха ми kupшум после.Гасне си когато си иска, особенно
  • #14
    6 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    На КИА двигателите им гърмят като пуканки! Иначе, на дизайн ги докарват, ама има още много какво да се желае от тях! Гроздето било кисело?! Къде видяхте грозде, смешковци! Направо си е кисели краставички!:))))
  • #13
    16 rate up comment 3 rate down comment
    MMM ( преди 7 години )
    Чета коментарите и оставам без думи. Не карам собствена корейска кола, но имам възможността да карам доста нови служебни. Двете марки дръпнаха много в последните години. В Германия Хюндай постепенно отива към челните места. Среден клас. Сравнително оптимална по отношение на цена-качество. Напоследък по много показатели, включително надежност бият конглокентите от VW,GM, Toyota, PSA и т.н. Но това не е премиум марка. А иначе, относно първите коментари - Хюндай и Киа са от една група.
  • #12
    9 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Освен бакшишите, всички на които не им е кисело тва грозде дават малко повече и си купуват Астри, Голфове, Фокуси, Короли...