IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новият Opel Insignia вече не е тайна

Ето как ще изглежда второто поколение на модела

Новият Opel Insignia вече не е тайна

Изданието Autoevolution публикува снимки на второто поколение на хечбека и комбито Opel Insignia. Двата автомобила в модификации OPC Line са били заснети по време на провеждане на официална фотосесия.

Новият Opel Insignia вече не е тайна

От тях става ясно, че втората генерация на Insignia ще бъде изцяло в стила на концептуалния модел Opel Monza, като е изградена на напълно нова платформа. Автомобилът ще бъде с 55 мм по-широк от предшественика си, а разстоянието между двете оси ще се увеличи с 92 мм. Новото шаси ще позволи на колата да свали 175 кг. от теглото си.

Модификацията OPC Line, показана на фотографиите, се отличава с по-агресивен дизайн, снижено окачване, 20-цолови джанти от лека сплав, а също така и по спирачните механизми Brembo.

Новият Opel Insignia вече не е тайна

Премиерата на новата Insignia ще се състои по време на автосалона в Женева през март 2017 г. Хечбекът ще се казва Grand Sport, комбито ще запази досегашното Sports Tourer, а неговата всъдеходна версия ще поучи названието Country Tourer.

Снимки: Autoevolution

Тагове: opel insignia
0 от 500