IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новият Opel Insignia вече не е тайна

Ето как ще изглежда второто поколение на модела

Новият Opel Insignia вече не е тайна

Изданието Autoevolution публикува снимки на второто поколение на хечбека и комбито Opel Insignia. Двата автомобила в модификации OPC Line са били заснети по време на провеждане на официална фотосесия.

Новият Opel Insignia вече не е тайна

От тях става ясно, че втората генерация на Insignia ще бъде изцяло в стила на концептуалния модел Opel Monza, като е изградена на напълно нова платформа. Автомобилът ще бъде с 55 мм по-широк от предшественика си, а разстоянието между двете оси ще се увеличи с 92 мм. Новото шаси ще позволи на колата да свали 175 кг. от теглото си.

Модификацията OPC Line, показана на фотографиите, се отличава с по-агресивен дизайн, снижено окачване, 20-цолови джанти от лека сплав, а също така и по спирачните механизми Brembo.

Новият Opel Insignia вече не е тайна

Премиерата на новата Insignia ще се състои по време на автосалона в Женева през март 2017 г. Хечбекът ще се казва Grand Sport, комбито ще запази досегашното Sports Tourer, а неговата всъдеходна версия ще поучи названието Country Tourer.

Снимки: Autoevolution

Тагове: opel insignia
0 от 500
  • #23
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Даже Аутобилд се учудва как може тази Инсигния отвън да е толкова голяма ( 5 м ), а отвътре да е такава теснотия, и багажникът да е най-малкият в класа.Да го постигнеш наистина трябва специфичен инженерен талант !Това лято ми направи впечатление, че е любимата кола на кюрдите, тръгнали на тяхната голяма ексглокзия !
  • #22
    1 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Ей, старата любов ръжда на хващала ! Всички хорица, за които първата " истинска " кола след " Москвич "- а била " Астра" '88 ни бомбардират със суперлативи за Инсинията. Човекът го е написал: на 2 год, цена: - 50% защото прави двигателите си на салата. Роднина в Германия беше взел точно такава - на 30 к, на 2 г. Купи я от държавата ( била служебна на кмет ). Махна след няколко аварии. Пък и Хюндай имали промо на i40 SW и изкупували доста изгодно специално Инсиния и Мондео. Дали е случайно ?
  • #21
    5 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Бреййй къде са тия Инсигнии дизел 4х4 автомат на две години за по 30 000 лева, да си взема две, оп - 3, понеже и съседа ще иска. Защо се излагате? Инсигния е и ще бъде в топ 3 на средния клас.
  • #20
    1 rate up comment 10 rate down comment
    none ( преди 7 години )
    Покарайте първо Инсигния и после пишете на кое място са! От бензинките тече масло, а дизелите хвърлят турбо и свещи, и запушват ДПФ-а всеки месец при каране в София. Аз покарах. Можете и да направите справка за цената в мобиле. На 2 години са на 50%. На по 40К км. Само за ценители ...
  • #19
    6 rate up comment 0 rate down comment
    nenone ( преди 7 години )
    Ти рено ли имаш предвид? Щото Инсиния е на първите места по надеждност за 3 и 5 годишните коли според Декра.Докато твоето рено твърдо държи последните места по същия показател вече 10 години в коя и да е класация ...
  • #18
    0 rate up comment 7 rate down comment
    none ( преди 7 години )
    Сега, като се е разхубавила, остава да стане и по-надеждна ...
  • #17
    0 rate up comment 3 rate down comment
    копира малко тесла ( преди 7 години )
    http://assets.inhabitat.com/wp-content/blogs.dir/1/files/2013/09/Tesla_Model_S_Black_0008.jpg
  • #16
    3 rate up comment 7 rate down comment
    Никола ( преди 7 години )
    А бе много огромна стана - 5м , отваря се голяма дупка м/у Астра и Инсигния , липсва цял един клас в гамата на Опел ! Тези размери я правят доста неприложима за европейските градове и си остава една кола за дълъг път само . Иначе наистина прилича на Мазда .
  • #15
    10 rate up comment 0 rate down comment
    Gosho Vectrata ( преди 7 години )
    Достоен наследник на сегашната Инсигния. Ако теглото наистина е намалено поне със 100кг, ще се получи отличен автомобил.
  • #14
    10 rate up comment 0 rate down comment
    v-1 ( преди 7 години )
    На снимките изглежда много добре, но това е ОПЦ линията, която ще е по-агресивна според статията.Може би в старничната линия напомня на мазда 6, но само толкова. ФАрове, решетка и т.н. нямат общо.Браво на Опел, според мен последните им модели изглеждат все по-добре, имат много екстри и ще откраднат доста от пазарният дял на конглокентите като ПСА, Рено, та дори и ФВ.