IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Филмът на BMW с нов трейлър

В главната роля отново е Клайв Оуен (Видео)

Филмът на BMW с нов трейлър

Да, BMW отново прави кино. 15 години след оригиналната поредица The Hire, германската автомобилна компания е готова с премиерата новите серии. Тя ще се състои на 23 ноември, като сега е наличен нов трейлър.

Новият късометражен филм на BMW е наречен The Escape и залага на позната тематика ала Транспортер. В главната роля отново е Клайв Оуен, а списъкът с холивудски звезди включва още Джон Бърнтол, Дакота Фанинг и Вера Фармига.

Към момента не е ясно дали BMW отново ще заложи на серия от филми или е подготвила само един епизод. Оригиналната поредица The Hire, представена през 2001 година, включваше 8 видеа, обединени в два сезона. Дължината на всяко едно от тях е около 10 мин, като залага на различен сюжет, но винаги свързан с тематиката, която познаваме от "Транспортер". Както и на различен модел BMW.




Всички серии на The Hire може да видите ТУК

Тагове: bmw films
0 от 500
  • #8
    0 rate up comment 0 rate down comment
    hm ( преди 7 години )
    То и предния им филм с Оуен беше същата история.
  • #7
    2 rate up comment 4 rate down comment
    Enzo ( преди 7 години )
    BMW e най-скъпият автомобилен премиум бранд! Това е премиум производителят с най-големи продажби вече години наред на АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ пазари! България НИКОГА не е била сред приоритетните пазари на никой производител, в т.ч. не е такъв и за BMW. Да се твърди, че BMW е най-харесваният и мечтан автомобил САМО в България, "защото българите били ***, чалгари, комплексари и не разбирали от автомобили" е СВРЪХ ИДИОТЩИНА!!! Когато една компания е толкова успешна, това НЕ МОЖЕ да е случайно и не е!
  • #6
    9 rate up comment 5 rate down comment
    м ( преди 7 години )
    БМВ в бг е символ на комплексарщина простотия и селения особенно гъзенцата с 20 годищни трощляци дето си мислят че карат БМВ,а те карат бараки никога не бих се принизил да карам такава марка даже ако спечеля такова от лотария веднага продавам мен лично ме е срам да седна зад волана на ромски автомобил!
  • #5
    6 rate up comment 2 rate down comment
    Хаха ( преди 7 години )
    Дизелите нямали проблем вика. За 4 цилиндровите какво ще кажеш? 6-таците са малко по - добре.
  • #4
    6 rate up comment 5 rate down comment
    минувач ( преди 7 години )
    Карам БМВ Х 3 2.0 Д ОТ 2009 год.След като минахпрез ауди А4 Д. пассати Б4 д- 110 коня и Б5 131д коня , с прословутите им типроници и мултитронци мога да заявя от опит че БМВ Д автомат е по добрия избор. Който не харесва БМВ или няма пари за БМВ да не купува.
  • #3
    11 rate up comment 9 rate down comment
    Да попитам ( преди 7 години )
    Защо само БМВ нямат проблеми с дизелите и защо дизелите на баварците са с поне 2 класи над всички други?
  • #2
    14 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Който не му харесва БМВ да не си купува :)
  • #1
    17 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    За жалост и стойностен филм не могат да направят... На трейлъра се вижда пуцаница в стил "*** американско превъзходно" :)