IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW пак ще прави кино

В ролята на транспортер отново ще бъде Клайв Оуен

BMW пак ще прави кино




Още преди Джейсън Стейтъм да стане "Транспортер" тази роля изпълняваше Клайв Оуен в поредицата The Hire. Също като в първата серия на френския екшън той използваше автомобили на BMW. Само че вместо на големия екран, късометражните филми се "прожектираха" в интернет.

Въпросната поредица The Hire е дело на BMW, като се появи през 2001 година - около година преди премиерата на първия "Транспортер". Сега германската автомобилна компания снима нова серия такива филми, като е готова и с първия трейлър (на видеото горе).

От него става ясно, че в ролята на шофьор-наемник отново ще бъде Клайв Оуен. Списъкът с холивудски звезди включва още Джон Бърнтол, Дакота Фанинг и Вера Фармига.

Към момента не е известно колко серии ще има новата поредица. Официално обявено е, че премиерата на първия филм ще се състои
на сайта на BMW Films на 23 октомври 2016 г.

Оригиналните серии The Hire включват 8 видеа, обединени в два сезона. Дължината на всяко едно от тях е около 10 мин, като залага на различен сюжет, но винаги свързан с тематиката, която познаваме от "Транспортер". Както и на различен модел BMW.

Едно от най-популярните е "Star". То е режисирано от Гай Ричи и е с участието на Мадона. Гледайте, забавно е!
 


 


 


 


 


 


 



 



Видеа: BMW Films / YouTube

Тагове: bmw films
0 от 500
  • #14
    2 rate up comment 2 rate down comment
    фифи ( преди 7 години )
    БМВ само в бутафорните снимки го бива. В последния драг тест на МоторТренд марката остана последна
  • #13
    6 rate up comment 3 rate down comment
    do dvete civki... ( преди 7 години )
    един .еи,чакаме и другия да похапнат немски глокстове...
  • #12
    10 rate up comment 12 rate down comment
    M? ( преди 7 години )
    Мноо яка мацка ще е БМВ...Кола за играчи-ханджари.Тука мякат некви цивкички който не се поглеждат отстрани.Само с мякане ще си останат.За цял свят БМВ е еталон и мерило,само две три сестрици под мен нещо си квакат.Да ядете вурстовете на вагените хей.....;)
  • #11
    8 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    На леките жени с въртящи *** не се кефят само 4икиджиите, а и Иб***чите. Така и с БМВ, като лека жена го и п0еб***ват редовно... ;)
  • #10
    8 rate up comment 5 rate down comment
    Не ги мислете! ( преди 7 години )
    Немските марки правят кино, защото скоро отиват на кино! Факт!Явно полека-лека се пренасочват към друго поприще. Дето толкова много плюете ВАГ не ги мислете тях! Вурстове, кетчупи правят, а и с киното са доста напред. Колите им не става, но с други неща са много пред другите. Всестранно развити са. А и толкова много трошки са продали, че дори и да спрат да правят коли ще има да продават резервни части години наред. Те от сервизи и резервни части печелят най-много.
  • #9
    8 rate up comment 9 rate down comment
    Xexe ( преди 7 години )
    dolnoproben nemski kenef!
  • #8
    5 rate up comment 10 rate down comment
    аз ( преди 7 години )
    страхотни филмчета,БМВ е колата.
  • #7
    1 rate up comment 7 rate down comment
    bmw e60 ( преди 7 години )
    Само на Гай Ричи клипа става, другите са скучни.
  • #6
    18 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Киноцентър Би Ием Вьеее! Пак ще гледаме комедийни екшънчета,значи! Ха-ха-ха! Яко! Чакам с нетърпение! Голямо весело ще е !
  • #5
    17 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    яко реклама а до първия: ти да не мислиш че когато се снимат филмите автомобилите се движат с 200км/чче си ограничен ама