IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

7 нови модела от Alfa Romeo през следващите 3 години

Сред тях са два всъдехода и две специални машини

7 нови модела от Alfa Romeo през следващите 3 години

След новата Giulia ще видим цели 7 нови модела на Alfa Romeo. Възраждането на марката включва два всъдехода и две специални машини, които ще бъдат представени през следващите 3 години.
7 нови модела от Alfa Romeo през следващите 3 години
Бъдещата гама на италианската марка разкри изданието Auto Pareri, което разпространи слайд от презентация на
Alfa Romeo. На него се виждат както настоящите предложения на производителя, така и бъдещите, които ще дебютират до 2020 година.

Както си вижда от изображението, най-напред на пазара ще се появи SUV със средни размери. Това е моделът Stelvio, чиято премиера трябва да се състои още този месец на автосалона в Париж.

Следващите машини ще се появят в периода 2017-2020 година. Виждат се голям седан, две SUV - вероятно разположени под и над
Stelvio, хечбек с размерите на VW Golf и две специални машини. За последните се твърди, че ще представляват нови версии на спортната кола 4C.
7 нови модела от Alfa Romeo през следващите 3 години
Повечето от въпросните модели ще използват платформата за автомобили със задно предаване на производителя, която дебютира с Giulia.

Auto Pareri разкрива също, че новите модели на Alfa Romeo се разработват най-вече за пазарите на Европа и Северна Америка, но на по-късен етап ще бъдат предложени в Азия, Африка и Южна Америка.

Тагове: alfa romeo stelvio
0 от 500
  • #8
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Carfen ( преди 7 години )
    Тази статия трябва да я сложат в раздел "Фантастика".
  • #7
    6 rate up comment 1 rate down comment
    qqd ( преди 7 години )
    RRE435i, това на NFS-то ли? Аре като порастнеш още малко, тогава давай компетентни мнения, особено за коли, които са 2 пъти по-мощни от талигата, за която пишеш...
  • #6
    4 rate up comment 6 rate down comment
    до 2-ия отдолу ( преди 7 години )
    момчето което говори с .... колата? "На ***, каквото и да се обяснява" ЧОВЕЧЕ, ПРЕГЛЕДАЙ СЕ! Автомобил ли олицетворяваш, или придаваш автомобилни качества на ЧОВЕК?А иначе алфите са красиви кен.ефи
  • #5
    13 rate up comment 5 rate down comment
    mda ( преди 7 години )
    Малолитражната Жулиета има двигател 1.4 турбо, 170 коня, разход 6,3 градско, 7,7 сек до 100км/ч. Да предложиш конглокенция?
  • #4
    14 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Какво уваженение очакваш към Алфа като последните 30 години правят малолитражни фиати с предно предаване и сменена емблемата на фиат с тази на алфа. Някога когато са правели добри спортни коли са ги ужавали, сега не. Ще видим като излезе Джулия и направи 5-6 години, ако се докаже като добър автомобил може и да си върнат някаква част от уважението.
  • #3
    10 rate up comment 27 rate down comment
    RRE435i ( преди 7 години )
    Samo 4uvam 6te 6te 6te i nakraia edno ni6to.Taia Gulian QV 6te ia iziam s moeto 435i M performance i to 6te go napravia obgraden s koja i luks a ne plastmasa za 3 tia sviat
  • #2
    21 rate up comment 7 rate down comment
    zoom-zoom ( преди 7 години )
    пожелавам успех на il cuore sportivo!!!
  • #1
    28 rate up comment 8 rate down comment
    нововнос ( преди 7 години )
    Много красиви автомобили, голям кеф е и да се карат... но за съжаление бързо губят цена и за това си има причина и тя е известна на всички.Ако качеството им беше близко до японското това щеше да е най-великата марка на земята.