IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Dacia подобри 4 от моделите си

Нови дизайн, екстри, технологии и двигатели за Sandero, Sandero Stepway, Logan и Logan MCV

Dacia подобри 4 от моделите си

Румънската марка Dacia ще представи 4 обновени модела по време на стартиращото в края на месеца автомобилно изложение в Париж. Това са Sandero, Sandero Stepway, Logan и Logan MCV, които са снабдени с нов дизайн, допълнителни екстри и нови технологии.
Dacia подобри 4 от моделите си
От единствената разпространена снимка става ясно, че моделите са обзаведени с новия дизайнерски език на марката, като демонстрират предна част в стила на новия Duster. Виждат се нови брони, различни радиаторни решетки, както и нови фарове със специфичен LED подпис.

"Sandero, Sandero Stepway, Logan и Logan MCV са по-атрактивни отвсякога, но все още демонстрират възможно най-добрата цена на пазара", се казва в съобщението от Dacia .

Други конкретни данни за моделите не са налични, но все пак става ясно, че можем да очакваме подобрения както в екстериора, така и в интериора. Последните включват допълнително оборудване, по-качествени материали, подобрена ергономия и дори допълнително пространство за багаж.
Dacia подобри 4 от моделите си
Въпреки че все още не е официално потвърдено, най-вероятно Sandero и Logan ще получат и нов бензинов двигател. Очаква се това да бъде 1,2-литровият агрегат с турбо и мощност 125 к.с., който вече се предлага за Duster.

Подробностите окачвайте в края на месеца, когато Автосалон Париж 2016 ще отвори врати.

0 от 500
  • #6
    17 rate up comment 3 rate down comment
    от Германия ( преди 7 години )
    Ами да ви кажа в Германия масово се кара Дачия. Приказвал съм с няколко собственици и всички са доволни. Видях и таксита Дачии в Берлин, Хамбург и Мюнхен. Гледах няколко предавани по немската телевизия в които участваше и Дачия. Марката се представя доста стабилно и немците дори са учудени. В едното накрая завърши с думите, че докато при немците качеството пада при румънците и корейците с всяка година расте, което може да породи затруднения при реализацията на пазара на немски коли.
  • #5
    5 rate up comment 17 rate down comment
    Карам Дачия MCV .. ( преди 7 години )
    вече 3-та година и не съм доволен. Купих я нова от Аутофранс 3000. За 45 000 км смених по гаранция лостче на мигачите, съединител (вторя също е пътник). Седалката на водача скърца, ламарината по резервоара дрънчи, сенника пада. Накладки на 21 000 км. Сега ми нашепват в сервиза, че е ред на дисковете. Скърца, трака, друса. Карам я само на градско в София - 6.4 с климатик лятото, до 7 зимата. 1.5 дизел е. И като капак в сервизната книжка не щат да впишат гаранционните ремонти. Явно ги е срам .
  • #4
    28 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Както казахме за парите си.Много ясно че ако искаш и можеш да си позволиш трудно може да се сравнява с марка в средния сегмент на пазара. Всеки сам си преценява дали да вземе нова кола с гаранция и с която няма да има проблеми или да играе тото с близък по цена луск ноффнос дали ще влезе в приключение
  • #3
    12 rate up comment 18 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    возило е точната дума за това возило !който няма никакви претенции за комфорт лукс и т.н екстри взема това нещо,
  • #2
    30 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Дачия за парите си е доста приличен автомобил. Сега се връщам от ексглокзия във Виена и там е пълно със Дъстъри и Сандерота предимно Степуей. В Германия също чета че им расте популярността. Дори сайтове като whatcar и carbuyer ги признават като прилични возила.
  • #1
    16 rate up comment 15 rate down comment
    Like I say... ( преди 7 години )
    рено е лошо направена дачия за повече пари!