IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Dacia подобри 4 от моделите си

Нови дизайн, екстри, технологии и двигатели за Sandero, Sandero Stepway, Logan и Logan MCV

Dacia подобри 4 от моделите си

Румънската марка Dacia ще представи 4 обновени модела по време на стартиращото в края на месеца автомобилно изложение в Париж. Това са Sandero, Sandero Stepway, Logan и Logan MCV, които са снабдени с нов дизайн, допълнителни екстри и нови технологии.
Dacia подобри 4 от моделите си
От единствената разпространена снимка става ясно, че моделите са обзаведени с новия дизайнерски език на марката, като демонстрират предна част в стила на новия Duster. Виждат се нови брони, различни радиаторни решетки, както и нови фарове със специфичен LED подпис.

"Sandero, Sandero Stepway, Logan и Logan MCV са по-атрактивни отвсякога, но все още демонстрират възможно най-добрата цена на пазара", се казва в съобщението от Dacia .

Други конкретни данни за моделите не са налични, но все пак става ясно, че можем да очакваме подобрения както в екстериора, така и в интериора. Последните включват допълнително оборудване, по-качествени материали, подобрена ергономия и дори допълнително пространство за багаж.
Dacia подобри 4 от моделите си
Въпреки че все още не е официално потвърдено, най-вероятно Sandero и Logan ще получат и нов бензинов двигател. Очаква се това да бъде 1,2-литровият агрегат с турбо и мощност 125 к.с., който вече се предлага за Duster.

Подробностите окачвайте в края на месеца, когато Автосалон Париж 2016 ще отвори врати.

0 от 500
  • #16
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Да не се окаже, че Дачия са гробокопачът на немската ширпотреба? Започнаха да правят симпатични, здрави и иновативни модели. Очаквах корейците да пуснат германчетата по пързалката, но като им тръгнаха продажбите и вдигнаха много сериозно цените, което не бе добре и сега тъпчат на едно място. Надеждата е в Дачия. Щом немеца ги кара масово, работата на там отива...
  • #15
    6 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    а интересно как така и лостчето на мигачите си сменил, при положение, че не ги ползваш. Или като са те спряли другарите милиционери си го счупил нарочно за оправдание?
  • #14
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    при стил на каране "каруцар" не на 20000 ще ги смени накладките, ами ако е някой танк 2 тона и на 200 километра нови дискове ще сменя
  • #13
    4 rate up comment 0 rate down comment
    mcv 2008 ( преди 7 години )
    Не знам за какви накладки на 21000 км става дума. Моите ги смених едва на 70000 км. Сега колата е на 180000 и само масло сменям. Верно че седалката скърца щото не съм я смазал ама за тия пари -толкоз.
  • #12
    4 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    най-здравите? :))няма как! Съгласен съм,че за тези пари е ок, но "за тези пари", иначе не виждам как може да е най-добро предвид факта че се сглобява с най-евтините части и материали и каквото им е останало от стари Рена, добри колички са, но се амортизират ужасно бързо!
  • #11
    4 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Приятел, дачия жънат успех в бг. Купувам си дачия и дилъра ми каза ще минат мн месеца поръчкова. И че мн се купуват в бг. Говорил съм с мн таксита, това са най здравите коли. След 10 год всички таксита ще са дачия
  • #10
    5 rate up comment 5 rate down comment
    Ама колега! ( преди 7 години )
    - всичко това е запазен патент на фирмата-майка рено!Така де , нещо по което да ги различават от другите подобни ***.
  • #9
    15 rate up comment 4 rate down comment
    LEX ( преди 7 години )
    Ако наистина ги пуснат с 1,2 турбо 125 к.с. според мен ще пожънат огромен успех. Досега двигателите им бяха компромисни. С този двигател, който очаква колата му И да върви добре, ще може да е спокоен, че ще върви повече от масата коли по улиците. За съжаление ще пожънат успех, но не и в България. Тук все още властва комплексарщината и мерака за изпъкване пред съседите в панелката...
  • #8
    6 rate up comment 8 rate down comment
    Карам Дачия MCV ( преди 7 години )
    Тука бъркаш. Не съм същия, нямам Авенсис, Аурис, Супра, Селика, Рав, Корола, Ярис или Крузер. Ако толкова си любопитен, ела да видиш Дачията. Или спри да пишеш за човек, който не познаваш. Или си карай 30-годишния Голф ...
  • #7
    16 rate up comment 4 rate down comment
    до: Карам Дачия MCV ( преди 7 години )
    Ти си същия с Авенсиса на който си сменил същите работи и си недоволен от същите неща. После излъга за същото за Аурис, а сега за Дачия. Хайде малко да смениш плочата, става ли?