IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

VW Sharan получи по-мощен двигател

Миниванът с 4Motion вече може да тегли до 2400 кг.

VW Sharan получи по-мощен двигател

Volkswagen представи нова версия на минивана си Sharan. Тя е оборудвана с 2,0-литров турбодизелов мотор (TDI) с мощност 184 к.с., който е комбиниран със 7-степенна роботизирана скоростна кутия DSG и фирмената система за задвижване на четирите колела 4Motion.
VW Sharan получи по-мощен двигател
Производителят определя новия силов агрегат като „идеално съчетание между спорт и практичност”. Максималният въртящ момент на 2,0-литровия TDI, познат от модела Golf TDI, е 380 Нм, които са достъпни при 1750 об/имн. Максималното тегло на тегления прицеп е 2400 кг, а обемът на багажника достига 2430 литра.
VW Sharan получи по-мощен двигател
Автомобилът е оборудван с функцията Cam-Connect, която позволява да се следи състоянието на тегления товар. Благодарение на камера системата предава картина на екран в салона или на смартфона на водача. С цел подобряване на безопасността от Volkswagen са въвели някои ограничения, като камерата излъчва само статична картина, която се променя на всеки 5 секунди.
VW Sharan получи по-мощен двигател
Видеокартината се предава единствено, ако миниванът е спрял или се движи със скорост до 5 км/ч. В салона е поставена също камера, която има за задача да следи за действията на возещите се на задните седалки деца.
VW Sharan получи по-мощен двигател
Цените на новата версия на Sharan в Европа стартират от 44 000 евро. Предлага се и вариант Allstar с по-богато оборудване, който започва от 47 725 евро.

Снимки: Volkswagen
 

Тагове: volkswagen sharan
0 от 500
  • #10
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Ха, ха, ха! ( преди 7 години )
    Шарани са тези, които са си дали парите за жълти легени, а са получили обикновени цукала! Предимството им е че могат да се използват при пътуване без да се налага шофьора да спира и да излиза от цукалото!
  • #9
    6 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Е да де ние знаем защо не харесваш немските марки. Това струва 44000 евро, не като Трошльота Крфиола за 12000 долара. Високото грозде киселее. Само, че с хейт в нета и връщане на хартия, няма да сбереш парици дори за евтина Трошльота.
  • #8
    10 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    На никой ли не му направи впечатление обявената цена на този к****.44 000 евро начална цена за това ВАГенско автомобилоподобие е доста смело начинание. ВАГенска му работа. Щом има балъци да купуват да си продават и на по-високи цени. Да имаха някакво качество, което да отговаря на цената разбирам, а то едно голямо нищо...
  • #7
    12 rate up comment 7 rate down comment
    Пак аз ( преди 7 години )
    Хубавото е че не може да му изневери. Лошито е че и Дошо не може.
  • #6
    12 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Дошо има такъв фугон за жена си ,обаче сивика не може да го тегли и горката е принудена да си стои само вкъщи.
  • #5
    33 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Призната е да от почти всички държавни органи в САЩ - признати са за най-големите измамници с "Дизелгейт".Признати са и в Китай, където ги осъдиха, заради DSG скоростната им кутия. Признати са и в Германия, където собственото им списание писа за проблеми в цялата им гама бензинови двигатели.Признати са и по цял свят от патилите им клиенти!Признати са за НАЙ-СМОТАНАТА И ЛЪЖЛИВА МАРКА на света.
  • #4
    6 rate up comment 24 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    не знам, кой, и защо, и на какво отгоре иронизира немската инженерна мисъл, която е призната за водеща в целия цивилизован сват и само в ума на дошо и шизофреничните му клонинги е нещо друго !като и да е който си няма личен и реален живот - тролства в нета по форумите......
  • #3
    21 rate up comment 8 rate down comment
    @ ( преди 7 години )
    Bredvidlivo sa napravili - tegli si furugonche s rezervni chasti
  • #2
    23 rate up comment 9 rate down comment
    до: първия ( преди 7 години )
    Иронията ти ме кефи. Наистина невероятно иронично чувство вадиш и само малко хора биха го разбрали. Поздравления. С няколко саркастични думи, иронизирайки немското ги описа много точно.Само така!
  • #1
    31 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Всъседната статия се говори за Шматарок и е предназначен за шматароци.Тук се говори за Шаран, който е предназначен за шарани.Във форума се подвизава една каракуда, която се прави на немски шаран, но не е. Хайде шарани, юруш на Шарана!