IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Skoda показа интериора на Kodiaq

Кросовърът ще предлага багажник с обем 720 литра

Skoda показа интериора на Kodiaq

Компанията Skoda публикува официални снимки на интериора на 7-местния си кросовър, чиято премиера ще се състои на 1 септември в Берлин.
Skoda показа интериора на Kodiaq
От информацията, предоставена от чешкия производител, става ясно, че третият ред седалки при модела ще се регулира на дължина и ще може да се прибира напълно в пода, като образува равна повърхност. Обемът на багажника при версията с 5 места ще достига 720 литра, а при прибрани седалки – 2065 л., което според представител на Skoda е най-добрият показател в сегмента.
Skoda показа интериора на Kodiaq
Освен това новият Kodiaq ще получи мултимедийна система със сензорно управление и навигация Google, а също така и отделен климатик за втория ред седалки, електрическо управление на вратата на багажника с безконтактно отваряне, пластмасови предпазители по каросерията, а също така и „спален комплект”, който е предназначен за пътните на задните кресла.
Skoda показа интериора на Kodiaq
Вече е известно, че кросовърът на Skoda ще бъде оборудван само с 4-цилиндрови двигатели. Бензиновите са с обем 1,4 литра – 125 и 150 к.с., и 2,0-литров със 180 к.с. Дизелите са 2,0-литрови, развиващи 150 и 190 к.с.

Снимки: Skoda

Тагове: skoda kodiaq
0 от 500
  • #5
    6 rate up comment 10 rate down comment
    none ( преди 7 години )
    Ако махнем навигацията, това табло ме върна в 90-те години. Никакво въображение от Шкода (не че Ауди изглежда много добре отвътре ...).
  • #4
    12 rate up comment 12 rate down comment
    Дошо ( преди 7 години )
    Само ръПовете не знаят, че алуди е ребрандирана Шкода за повече пари.
  • #3
    7 rate up comment 14 rate down comment
    gen4o ( преди 7 години )
    и пък, Ауди си друга бира. Карай ауди и седни после в шкода и ако не видиш емблемата ще ти се стори, че си в дачия. Такава ефтиния, нямам думи! Дори и Сюпърб.
  • #2
    12 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Не знам дали ще си струва тази кола. Все пак говорим за Шкода- лоша шумоизолация (умишлено спестена), посредствени материали в салона, слабо лаково покритие. Въпросът е дали за за някоя холядарка повече да не си купуват същия модел на Ауди.
  • #1
    11 rate up comment 3 rate down comment
    RRE435i ( преди 7 години )
    Ako ne se laja tova e parvata Scoda s ambientno osvrtlenie.Bravo