IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Land Rover пусна достъпен Range Rover Sport

Моделът е оборудван с 2,0-литров дизел

Land Rover пусна достъпен Range Rover Sport

Брандът Range Rover представлява своеобразен връх в света на всъдеходите както по отношение на динамиката и лукса, така и като цена. Сега обаче феновете на британската марка получават възможност да се сдобият с достъпна и икономична версия на модела Sport, става ясно от официално съобщение на Land Rover.
Land Rover пусна достъпен Range Rover Sport
Новата модификация на Range Rover Sport разчита на 2,0-литров дизел от семейството Ingenium. Той има 4 цилиндъра и развива 240 к.с. и 500 Нм., предоставяйки ускорение от място до 60 мили в час (96 км/час) за точно 8 секунди.

Е, агрегатът вероятно не покрива очакванията за "Sport" на повечето от нас, но пък предлага повече от впечатляващ разход за SUV от този калибър - 6,2 л/100 км в смесен пробег, сочи информацията. Вредните емисии СО2 са в рамките на 164 г/км.
Land Rover пусна достъпен Range Rover Sport
Новата версия ще бъде налична на пазарите в Европа от началото на 2017 година. Към момента цената й не се съобщава, но става ясно, че тя ще бъде най-достъпната в гамата на Range Rover Sport.
Land Rover пусна достъпен Range Rover Sport
По-големите и мощни мотори на Range Rover Sport имат 6 и 8 цилиндъра. Това са два дизела с обем 3,0 литра - 258 и 306 к.с., дизел-хибрид с 354 к.с., 4,4-литров V8 дизел с 339 к.с., както и два бензинови варианта. Те се оборудват с 5,0-литров мотор, като развиват 510 и 550 к.с.

На някои пазари в гамата на модела ще бъде включен и 3,0-литров бензинов двигател, предлагащ 340 к.с. и 350 Нм.

Снимки: Land Rover

Тагове: range rover sport
0 от 500
  • #5
    9 rate up comment 2 rate down comment
    ангел ( преди 7 години )
    Дори и за тази статия могат да се пишат неположителни коментари. Вътрешния свят трябва да намери покой приятели :) И ще видите красивото дори в ***.
  • #4
    5 rate up comment 5 rate down comment
    Койчо ( преди 7 години )
    Пффф, последното, което мога да кажа за автомобил, който прилича на разбрицан куфар е, че е красив... Дизайна е като отпреди 50 години, и от километър личи, че е английски, т.е. не става и за *** за зеле!
  • #3
    6 rate up comment 6 rate down comment
    RRE S3 ( преди 7 години )
    Saglasen sam kolega,zatova si pora4ah predi 4 meseca model 3.No dokato doide po dobro or Range za men niama
  • #2
    7 rate up comment 5 rate down comment
    фермера ( преди 7 години )
    Докторе,най-красивите и технологични коли са Тесла.Произвеждат се от един борсов предприемач,а картела на автопроизводителите ни продават карцерогени дизели с лъжата че са върха на технологията.Такъв е случая и с Range Rover.
  • #1
    6 rate up comment 14 rate down comment
    RRE S3 ( преди 7 години )
    Nai-kralskite koli sa Range Rover.Ne slu4aino karam takav