IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW направи хибриден джип за китайци

В основата на кросовъра Zinoro H60 е удължената X1

BMW направи хибриден джип за китайци

Първите официални снимки на новия плъг-ин хибриден кросовър Zinoro H60 бяха разпространени от китайската компания Brilliance. Автомобилът е разработен с помощта на баварския производител BMW, като на първо време ще се предлага единствено на пазара в азиатската страна.
BMW направи хибриден джип за китайци
В основата на Zinoro H60 е платформата на удължената версия на BMW X1 Li, която също се произвежда и предлага единствено в Китай. Задвижването на модела е поверено на хибриден силов агрегат. В него основна роля играе 1,5-литров бензинов мотор с 3 цилиндъра, развиващ 136 к.с., който е подпомаган от електрически двигател. Сумарната мощност на системата е 151 к.с.
BMW направи хибриден джип за китайци
Хибридът предлага ускорение от 0 до 100 кч/ч за 7,6 секунди, като в комбиниран цикъл на придвижване харчи едва 1,8 л/100 км, твърдят от компанията-производител. Само на електричество кросовърът може да измине до 60 км.
BMW направи хибриден джип за китайци
Продажбите на Zinoro H60 ще стартират до края на годината. Цените не са официално съобщени, но според китайската преса те ще бъдат в рамките на 30 000 щатски долара.

Снимки: Brilliance

Тагове: brilliance zinoro h60
0 от 500
  • #3
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    С електромоторче за чистачки толкова. Нарочно ще предлагат талигата с китайска емблема, защотот китайците карат баварчетата пред шоурумовете и ги трошат, за да покажат, че нищо не става от колите БМВ (Бърка Вода с Масло) В Европа им се кефят на марката. Щом е баварка значи си батка. Трябва само да има много кончета под капака(колко са живи е друга тема) и едно магаре зад волана.
  • #2
    5 rate up comment 0 rate down comment
    край ( преди 7 години )
    Ужас и как със 150 к.с. ще светкам на хората по магистралата да се махат да мина Аз. Това не е за мен. на мене ми требва нещо брутално да моо да ритам после по вратите кой се не дръпне навреме.
  • #1
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    двигателя е от хибридната втора серия, но къв е тоя маломощен електромотор