IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Porsche прати необичаен поздрав на Honda

Японците изследвали 911 GT3, за да настроят своята Acura NSX

Porsche прати необичаен поздрав на Honda

Инженери на компанията Acura, които са участвали в създаването на суперколата NSX, са купили пистовия спортен автомобил Porsche 911 GT3, за да могат да го използват за сравнение между двата автомобила. Това позволи на германските им колеги да си направят малка шега, съобщава Automotive News.
Porsche прати необичайно съобщение на Honda
Сътрудниците на Acura купили немската кола от дилърски център на Porsche преди 2 години, но малко след това се наложила смяна на двигателя на всички 911 GT3. Както останалите автомобили от модела, така и този на японския екип бил върнат в сервиза.

Там германските инженери установили кой е новият собственик на колата и след като заменили двигателя, оставали бележка под предния капак, на която пишело „Porsche пожелава успех на Honda. Ще се видим от другата страна”. Как са разбрали немците на кой е машината, не е ясно. Най-вероятно от данните, които се съхраняват в електронните системи на автомобила.
Porsche прати необичайно съобщение на Honda
Шефът на проекта NSX Ник Робинсън, който разкри историята, допълни, че по време на разработката на суперколата от Acura са купили и McLaren MP4-12C, който също са изследвали. Когато колата била пратена в сервиз на британската марка, сътрудниците на McLaren изобщо не са разбрали за какво става дума.

„Единственото, което поискаха да разберат, е на коя писта сме успели да развием скорост от 330 км/ч”, разказа Ник Робинсън.

Снимки: Porsche, Honda

Тагове: porsche 911 gt3 acura nsx
0 от 500
  • #14
    20 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Единствената спортна кола за всекидневно шофиране по обикновенни пътища е порше.Цял свят го признава те и субаро са икони в автомобило строенето.Зятова разни *** дето карат 20 г.талиги да се засрамят.
  • #13
    19 rate up comment 15 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Лелеее,сега Дошката ще си направи ритуално сепуко.Вчера квадратното нафтово Ку7 преби като куче Тип Р,направо я остави в замисъл,а днес от Хонда признават,че купили Порше ГТ3,за да го разглобят и да видят как се прави спортна кола.Много ще е вкиснат ориза днес,хахахахаахахахах.
  • #12
    19 rate up comment 21 rate down comment
    Striker ( преди 7 години )
    Новината е художествена измислица най-вероятно. Иначе е много смешно точно Порше да се правят на велики, при положение, че ГТ-Р ги правеше смешни повече от 6 години и чак сега изкараха нещо, което по-бързо да ускорява...до следващия Нисан.:)))
  • #11
    24 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    За да направиш добър автомобил трябва да се учиш от най-добрите в бранша.И Хонда са постъпили по най-лесния начин,учили са от най-добрите-Порше и МакЛарън.
  • #10
    23 rate up comment 22 rate down comment
    е46 ( преди 7 години )
    Унижението за хонда тия дни е пълно.Първо тяхната така бърза пистарка и драгстер сивик е бит от джип и 20 годишен таралясник а сега се оказа че крадат настройки и технология от немски автомобили.Дошо нещо да кажеш в защита на това дето дори марката му е няква ту аглока ту маглока
  • #9
    25 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Шефът на проекта NSX Ник Робинсън, който разкри историята, допълни, че по време на разработката на суперколата от Acura са купили и McLaren MP4-12C, който също са изследвали.....Сега не разбрах според форумните специалисти кой си измисля тази история , при положение че шефът на проекта NSX сам си го признава...
  • #8
    9 rate up comment 16 rate down comment
    zoom-zoom ( преди 7 години )
    sledva6tiqt put da ostavqt zareden pojarogasitel!
  • #7
    9 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Това е "новина" ЕЖК от женския пазар. За достоверност да бяхте написали поне една бележка бе смешковци и да е покажете! Интересно ми е къде точно са е сложили... :)))
  • #6
    17 rate up comment 16 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Това е негласно признание от Японска страна за качествата на GT3 ....
  • #5
    12 rate up comment 19 rate down comment
    SOS ( преди 7 години )
    Ако можеха да вземат един двигател на Мерцедес или Ферари във Формула 1, щеше да им спести много главоболия! Тая марка става все по-Китайска.