IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Драг на напълно различните

Дизелов SUV, спортен хечбек и доработен стар кабриолет (Видео)

Драг на напълно различните

Три напълно различни автомобила, които обединява единствено думата спорт. Това е най-новият драг тест на Carwow. На стартовата решетка са Audi SQ7, Honda Civic Type R една стара, но тунингована Mazda MX-5.
Драг на напълно различните
Подобно сравнение е пълно безумие, но всъщност състезанието е доста интересно. Най-малко защото представя нагледно динамичните възможности на три напълно различни като концепция и приложение коли. А и защото крайният резултат вероятно ще ви изненада.

И така, на старта са дизеловото Audi SQ7 (435 к.с. и 900 Нм), наточената Honda Civic Type R (310 к.с. и 400 Нм) и личната Mazda MX-5 на редактора на Carwow. Нейният 1,8-литров двигател е оборудван с механичен компресор и генерира около 200 к.с. на колелата.

Както споделят британците, това е гонка от реалния живот. Гонка, каквато можем да видим всеки ден на пътя.


 

0 от 500
  • #28
    15 rate up comment 5 rate down comment
    младен ( преди 7 години )
    За тези по-надолу които смятат че ХОНДА-та е добре в завоите:Хонда Сивик 5,6 и 7-*** генерация са с независимо задно окачване и са добре в завоите, 8-*** и 9-та отзад са каруци и са някакъв невероятен глокник/недоразумение на английските скапаняци.Топгиър правят ревю, има го в youtube, 8-мата Type R когато излиза и я тестват заедно със старата 7-*** генерация и 7-цата я прави смешна новата. Престанете да пишете глупости. Имам 8-*** генерция от 5 години, тояга е.
  • #27
    18 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Дошо Тая смотана хонда на завоите ще е още по-зле. Маздата я направи за смях на драга а какво остава на завоите, тромавата Хонда с предно предаване пред Маздата със задно. Ставаш смешен бе чиляк. Дори големия кашон Кю7 ще направи смешна Хондата в завои, щото е 4Х4 а Хондата е тотален виц, хем тромава, хем с предно. Демек ни за драг ни да писта, за нищо не става това недоразумение. Пък кви Ламборджинита, кви Р осмици сънуваш, те хората бавно ще си карат и ще я бият на всяка писта.
  • #26
    17 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Обаче като е спряна на паркинга много бърза изглежда тази хонда.... с ауспуси, джунджурии, и накрая на светофара, автомобуса от градския транспорт я прави смешна - каквато колата такива и феновете и.
  • #25
    16 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    HONDA -та на път със завоиС коя Хонда бе,с твоята ли ще мориш Ку7 по завоите???Хахахахахахахах.Щот гледам Тупе Р не можа да отлепи на драг и квадрата го преби.*** ти с твоята може и да успееш да спукаш ...... от смях,шофера на седмицата.
  • #24
    7 rate up comment 19 rate down comment
    Дошо ( преди 7 години )
    То HONDA-та вече са тръгвали Алуди Ръ8 и Варбурджини и са стояли все зад нея.Времената по пистите го доказват.
  • #23
    13 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Дошо , доста е гадно да караш кола тип бързи и яростни и някакъв SUV да те дръпне на кръстовището , после обяснавай колко си бърз на писта...то писти колко има и къде ...щото през останалото време..мъка мъка
  • #22
    13 rate up comment 9 rate down comment
    FF ( преди 7 години )
    Умника на тате, бравооо..То нали колите са все универсалки, от драг до лукс, се ползва само един тип автомобили.Оказва се че лукса бие и на драг тия лигени..Какво ше дири по острите завой кораб дето е направен след като минеш 1000 км да слезнеш нормално ,а не да се изтърколиш изпод седалките и да се чудиш де си? Ако по тъпата хонда тръгне Ламбо и R 8 ко ще правим..ми ше смееемммм....хахаххаха
  • #21
    16 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Добре Дошо , ще си взема Хундата и ще обикалям само искърското дефиле , дано мине някое Q7 да му се покажа , ако не ще се правя на спокоен водач на type R ...само да не взема се изложа и по-завоите...че тя Хундата ще ше да размазва наред..пък сега ..мъка мъка
  • #20
    7 rate up comment 1 rate down comment
    Q7 ( преди 7 години )
    Най-бързата Q7-ца в София тръгва от "Ханко Брат" и върти в Борово, ха ха...
  • #19
    17 rate up comment 20 rate down comment
    Дошо ( преди 7 години )
    На оня с демаража и качествената изработка ще му кажа да хвърли едно око на Алудито след 3 години.