IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Subaru представи спортно комби

Серийната версия на Levorg ще се казва STI Sport

Subaru представи спортно комби

Subaru представи спортна версия на комбито Levorg, която е получила името STI Sport. Автомобилът е оборудван със стандартните за модела двигатели, но е с по-агресивен дизайн и променени настройки на окачването.
Subaru представи спортно комби
Новата версия се отличава от стандартния Levorg по различните брони, капак и престилки. Освен това STI Sport разполага със заден дифузьор, както и със специални накрайници на тръбите на изпускателната система. Нови са и 18-цоловите джанти, както и специалният цвят на каросерията - WR Blue Pearl.
Subaru представи спортно комби
В салона на автомобила са поставени спортни кресла, обвити с черна и червена кожа, а също така и срязан в долната си част волан. Пренастроено изцяло е кормилното управление, поставени са нови предни и задни амортисьори и пружини Bilstein.
Subaru представи спортно комби
Комбито е оборудвано със система за задвижване на четирите колела, като се предлага с избор от два бензинови двигателя. Първият е 1,6-литров и развива 170 к.с. и 250 Нм, а вторият е 2,0-литров с 300 к.с. и 400 Нм. Двата мотора работят с вариаторна трансмисия Lineartronic.
Subaru представи спортно комби
Вече се знаят цените за Япония на новата модификация. Базовата версия с по-слабия мотор стартира от 31 700 долара, докато по-мощната е оценена на 36 100 долара. Засега комбито няма да се предлага в Европа.
Subaru представи спортно комби
Снимки: Subaru
 

Тагове: subaru levorg sti
0 от 500
  • #13
    23 rate up comment 6 rate down comment
    нововнос ( преди 7 години )
    Абе ВАГ-фенчетата, трябва да сте доста не-умни за да сравнявате кола за 130 хиляди евро с кола за 40-50-60 хиляди. Прочетохте ли изобщо статията:"Базовата версия с по-слабия мотор стартира от 31 700 долара, докато по-мощната е оценена на 36 100 долара."
  • #12
    22 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    За какво RS6 говорите бе хора, Ауди са най-трошливите коли, потвърдено от много собственици и то на нови екземпляри. Тук става въпрос не за "премиум" кола с разточителна мощност, цена и престиж, а за кола за цените на автомобилите, добре балансиран спортист, с достатъчна мощност за обществени пътища от доказана марка със страхотно задвижване, на прилична цена!
  • #11
    9 rate up comment 24 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    RS6 ще му разкъса ламарините на това. То е от друга галактика просто...
  • #10
    29 rate up comment 12 rate down comment
    Дошо ( преди 7 години )
    УНИКАЛНО !!!Не знам какво друго да кажа.Колкото до RS6.Субаруто няма за цел да се сравнява с най-ненадеждния автомобил правен последните 17 години.
  • #9
    4 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    "да се вярва" моля те недей така ....
  • #8
    17 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Журналистите не са инженери, но в крайна сметка автомобилните такива са карали доста коли и имат много впечатление и база за сравнение. Така че мисля, че до голяма степен трябва да се вярва, особено щом не е изказано от 1, а от няколко. p.s. Пише се газта
  • #7
    15 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Не , че има нещо ,но в повечето случай познанията на журналистите по дадена тема са доста повърхностни и доста често се преписват нелепи неща.
  • #6
    23 rate up comment 4 rate down comment
    Lineartronic ( преди 7 години )
    Карам форестър с такава кутия вече почти година, и нямам оплаквания. Почти няма лаг, при натискане на гаста повече от 65% минава към използването на 7 предифинирани предавки.Със сигурност е елиминиран ластик ефекта на CVT-то.
  • #5
    32 rate up comment 6 rate down comment
    thebrainless ( преди 7 години )
    Lineartronic в последните модели на Subaru изключително много го хвалят журналистите, обаче тук се появява български спец, който твърди противното, и сега съм изключително раздвоен...
  • #4
    23 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Едно двулитрово с ръчни за мен и 10 години няма да погледна други автомобили.