IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Subaru представи спортно комби

Серийната версия на Levorg ще се казва STI Sport

Subaru представи спортно комби

Subaru представи спортна версия на комбито Levorg, която е получила името STI Sport. Автомобилът е оборудван със стандартните за модела двигатели, но е с по-агресивен дизайн и променени настройки на окачването.
Subaru представи спортно комби
Новата версия се отличава от стандартния Levorg по различните брони, капак и престилки. Освен това STI Sport разполага със заден дифузьор, както и със специални накрайници на тръбите на изпускателната система. Нови са и 18-цоловите джанти, както и специалният цвят на каросерията - WR Blue Pearl.
Subaru представи спортно комби
В салона на автомобила са поставени спортни кресла, обвити с черна и червена кожа, а също така и срязан в долната си част волан. Пренастроено изцяло е кормилното управление, поставени са нови предни и задни амортисьори и пружини Bilstein.
Subaru представи спортно комби
Комбито е оборудвано със система за задвижване на четирите колела, като се предлага с избор от два бензинови двигателя. Първият е 1,6-литров и развива 170 к.с. и 250 Нм, а вторият е 2,0-литров с 300 к.с. и 400 Нм. Двата мотора работят с вариаторна трансмисия Lineartronic.
Subaru представи спортно комби
Вече се знаят цените за Япония на новата модификация. Базовата версия с по-слабия мотор стартира от 31 700 долара, докато по-мощната е оценена на 36 100 долара. Засега комбито няма да се предлага в Европа.
Subaru представи спортно комби
Снимки: Subaru
 

Тагове: subaru levorg sti
0 от 500
  • #23
    2 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 7 години )
    thebrainless това Субару, ако се продава тук ще удари 100к. v-1: предвид това което написах по горе, един C 450 AMG 4MATIC е на тази цена, с какво ще парадираш, предвид подобната цена? Тук става вече въпрос на лична преценка или желания.
  • #22
    2 rate up comment 0 rate down comment
    KKK ( преди 7 години )
    Един от малкото случаи, в които ми харесва японски интериор
  • #21
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Борис ( преди 7 години )
    Много харесвам спортни комбита, но за съжаление пазара и избора е малък.Освен за Субару и немските комбита за други подобни не се сещам много.Страхотна кола, обаче са изкарали от Субару. Определено ще е много различна като усещане.Ако тръгнат, разбира се да ми го рекламират с това, че е CVT не бих се навил, но явно скоростната им кутия в действителност е напълно адекватна и доста добра от това което чета.
  • #20
    11 rate up comment 2 rate down comment
    v-1 ( преди 7 години )
    За пореден път се обеждавам, че сме *** и глупаците в България... Че какво и е на колата, на достъпна цена с голяма мощност и със сигурност по-евтина поддръжка от Мерц, Ауди или БМВ.Тук много обичат храта да се изхвърлят и да парадират със скъпи коли, на които после едни свестни гуми не могат да им купят щото са скъсани и са теглили кредит да си купят кола втора ръка на лизинг.. ама иначе са големи гъзари.
  • #19
    18 rate up comment 5 rate down comment
    thebrainless ( преди 7 години )
    Аз ти цъкнах минус с удоволствие, а нямам нищо общо с продажбата на автомобили ;)Явно ви е много трудно да свикнете с идеята, че съществуват хора, които харесват и други неща, различни от Гоуф и А4. Отделно да кажеш за това Subaru 300 коня на цена около 60к е посредствено, говори за голяма наистина голяма посредственост, но само лично в твое лице.
  • #18
    5 rate up comment 15 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Тея момчета от представителството на субару само цъкат плюсчета, но фактът, че това си е един посредствен автомобил си остава!
  • #17
    6 rate up comment 14 rate down comment
    Дърваруфен ( преди 7 години )
    А в този случай и трансмисията е дялкана с брадвето. Ми толкоз си могат!
  • #16
    19 rate up comment 7 rate down comment
    rocco23 ( преди 7 години )
    Перфектен автомобил, подходящ за всякакви цели. Жалко, че засега няма да го пуснат в ЕУ.
  • #15
    22 rate up comment 9 rate down comment
    Един е трола ( преди 7 години )
    А и за скоростите автоматика ще повтори и задължително ще сравни колата с най-бързата в гамата на ауди ,убеден съм,че в семейството му карат ауди или фолксваген.Момчето си има една програма по цял ден.
  • #14
    13 rate up comment 7 rate down comment
    Един е трола ( преди 7 години )
    Няма ваг фенчета в тоя форум.Тук пише един ***,след малко ще се пише като дърваруфен и ще си повтори познатата програма-грозен дизайн,с брадвата, с теслата. Това,което вече е писал по-долу общо взето.