IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новото Porsche Panamera отвътре

Тъч бутони, голям дисплей и много по-изчистен дизайн

Новото Porsche Panamera отвътре

Porsche пази новото поколение на Panamera в пълна тайна, но въпреки това в интернет изтече интериорен кадър на модела. Разпространи го изданието 911legendsneverdie, което разкри и допълнителни подробности за германската машина.
Новото Porsche Panamera отвътре
Снимка: 911legendsneverdie

Както лични от снимката, новата Panamera залага на далеч по-изчистен дизайн на кабината. Като цяло концепцията на таблото е запазена, но са премахнати множеството физически бутони от централната конзола. Те са заменени от сензорни уреди, като много от функциите вече ще се управляват чрез инфо-системата.

Тя разчита на статичен дисплей с диагонал от 12 инча. Тъч екранът е доста по-голям от този при все още актуалната версия, което е наложило преместване на вентилационните отвори по-ниско.

Основните уреди - километражът и оборотомерът, са останали аналогови, но според информацията на сайта арматурното табло също е приютило голям цветен дисплей.

Към момента е известно, че новата Panamera ще използва дизайна на концепцията Sport Turismo и новата архитектура MSB. Въпросната платформа е позната от Bentley Continental, като трябва да редуцира теглото на модела на Porsche с около 100 кг.

Очаква се Panamera да получи и версия Panamera Sport Turismo, която ще представлява нещо като спортно комби.

Що се отнася до двигателите, сред тях ще присъства напълно нов би-турбо V8 мотор, както и хибриден агрегат.

Премиерата на модела трябва да се състои през септември на изложението в Париж.

Тагове: porsche panamera
0 от 500